White Ward анонсували тур Україною

Найвідоміший український постблек метал гурт анонсував великий осінній тур Україною, і декілька концертів у ньому організовує Неформат! 

White Ward запланували концерти у восьми містах, а саме:

  • 15.09 Хмельницький
  • 16.09 Львів, підвал бару Правда. За підтримки Silvern. Квитки 
  • 17.09 Івано-Франківськ
  • 19.09 Тернопіль — з Паліндромом
  • 20.09 Рівне, Сталева Гора. За підтримки AGRUSS та Colotyphus. Квитки на вході
  • 22.09 Чернігів, Кінотеатр "Перемога". За підтримки Обрій, Vidmershiy Shmat та Chernihiv Darkjazz Project. Квитки
  • 23.09 Київ, Bel Etage. За підтримки Обрій та Casa Ukrania. Квитки
  • 24.09 Дніпро, Поплавок. Разом з Паліндром та House Of Flowers. Квитки

До слова, це буде перший за майже 6 років повноцінний тур гурту Україною.

"Ми дуже чекаємо цього туру і будемо неймовірно раді відвідати й нові, і вже знайомі нам міста, пограти з іншими крутими гуртами та просто підтримати українців у ці скрутні часи. Також, звичайно, що велика частина прибутку з туру піде на потреби ЗСУ",- повідомили музиканти у своїх соцмережах

Також вони розповіли, що на київському концерті зіграють ексклюзивну розширену програму, яка буде складатися з двох актів. У першому музиканти зіграють увесь останній альбом "False Light", а також декілька треків із попередніх релізів — у другому акті. На розігріві у Києві  виступатиме ужгородський смерть-метал гурт Обрій, а між першим і другим актом виступу зіграє дарк-фолковий проєкт Casa Ukrania з Одеси.  

Та якщо ви не живете у Києві чи не маєте змоги відвідати тамтешній концерт, запрошуємо на виступи гурту у Дніпрі та Чернігові, які допомагає організовувати Неформат. Виступ White Ward у Чернігові відбудеться 22 вересня за підтримки  гуртів Обрій, Vidmershiy Shmat та Chernihiv Darkjazz Project.  Перша партія квитків по 200 гривень вже у продажу, кількість обмежена.Далі ціна зросте до 300 гривень та 350 у день івенту. 

Концерт у Дніпрі відбудеться 24 вересня за участі Паліндрома та місцевого постметал гурту House Of Flowers, чий мініальбом нещодавно вийшов на нашому лейблі. 

Весь прибуток від заходів буде перераховано на підтримку ЗСУ

White Ward — одеський експериментальний/постблек метал гурт, створений у 2012 році. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми та два ЕР. Гурт відомий своїм унікальним звучанням, що поєднує в собі постблек метал, нуарний/дарк-джаз та тріп-хоп. 

Після зміни політики Мінкульту гурт вимушено скасував анонсований на квітень масштабний європейський тур включно з виступом на великому нідерландському фестивалі Roadburn. Одесити, які видаються на відомому метал-лейблі Debemur Morti та, відповідно, і самі вже доволі добре відомі за кордоном, мали стати першим в історії українським колективом, який би виступив на цьому фестивалі поряд з такими відомими іменами як Brutus, Deafheaven, Wolves in the Throne Room та рядом інших команд.

White Ward у мережі:

https://linktr.ee/whiteward