Azimut видали сингл з майбутнього ЕР

Днями постметал гурт Azimut вийшов із творчої перерви з новою піснею "Пелена" та лірик-відео до неї.

Сингл вийшов за підтримки лейблу Robustfellow, який також записав та видав відео з учасниками Azimut в рамках своєї серії Robust Strive Chronicles.

Композиція почалася із гітарного рифу Петра, басиста гурту, й поступово обросла іншими інструментами.

"На відміну від біблійної новозавітньої фрази, де спочатку було Слово, у нас завжди первинна сама музика", – кажуть учасники гурту Неформату.

І ця музика – нове для них, оскільки музиканти перебувають у пошуках себе, свого звуку, а "Пелена" символізує нинішнє становище гурту.

"Ми вирішили зробити на неї лірик відео, бо вона знакова, у ній про початок і кінець, але не тільки життя людини, а й нашого гурту. Вона [ред. – пісня], по суті, про дорослішання, перехід від юнацького максималізму до зрілості, сприйняття невідворотності смерті та примирення з собою".

 

Сингл увійде до майбутнього мініальбому гурту, над яким виконавці вже працюють і цим закріплюють за собою статус відновленої активності.

Azimut – гурт зі Станіслава, що грає постметал з домішками сладжу та блек-металу й був створений у 2020 році. Троє його учасників мають досвід виконання академічної музики, прог-металу та дум-металу.

Azimut в мережі:

https://instagram.com/azimut_band_ua
https://www.facebook.com/AzimutBandUa

Фото обкладинки – Robust Strive Chronicles