Dreadnought in the Pond записали благодійний лайв

Нещодавно психоделік-гурт Dreadnought in the Pond випустив на своєму каналі благодійний лайв, покликаний зібрати кошти для фонду Musicians Defend Ukraine.

Таку ідею доброї справи музикантам подали хлопці з клубу More Music Club.

"У них відбуваються регулярні благодійні трансляції MMC Online, де вони збирають кошти на ГО "Паляниця". Власне, премʼєра лайву відбулась саме на каналі MMC. Ну, а далі ми вирішили продовжити збори цим відео вже саме для Musicians Defend Ukraine", – поділилися виконавці із Неформатом.

 

Команда фонду та учасники Dreadnought in the Pond товаришують, останні також курують сайт Musicians Defend Ukraine, відповідають за його лендінг. Більше того, Лесик, один із засновників фонду, брав участь у записі та зведенні всіх наявних робіт гурту. Тому зв’язок між колективами фонду та гурту тривалий та тісний.

"Хлопці та дівчата з Musicians Defend Ukraine навіть і не думають збавляти обертів. У них завжди багато запитів від музикантів на фронті та завжди багато ідей щодо збору донатів".

Нещодавно, до прикладу, Love'n'Joy, співзасновники фонду, вирушили у благодійний тур Європою, звідки привезли не лише гроші, але й 2 машини для ЗСУ. І це лише з останнього, а взагалі фонд активно закриває купу запитів. Детальніше про це можна дізнатися на сторінках в фонду в соцмережах.

Musicians Defend Ukraine в мережі:

https://www.facebook.com/shpytalrecords
https://shpytal.com/musicians-defend-ukraine/