Love’n’Joy скоро випустять альбом

Інді-рокери Love’n’Joy анонсували свій альбом "Half Home" – він вийде 2 вересня цього року. Це буде другий повноформатний альбом музикантів.

"Ідея назви альбому в основному була пов’язана із втратою Криму, місця, де ми з Сергієм (барабанщиком) народилися і виросли, і де живуть наші родичі під російською окупацією. Після подій 24 лютого, коли нам довелося залишити рідний Київ, це відчуття помножилося", – розповідає Антон, фронтмен гурту, в пресрелізі.

Музиканти зазначають, що в альбомі варто очікувати на присутню там етнічну складову та духові інструменти, що доєдналися до класичного гітарного звучання.

Знайомство з альбомом вже можна почати з синглу "Reinvented Wheel", доступного для прослуховування.

"Цей трек відображає стан роздратованості та відторгнення, несприйняття ідей, які подаються в медіапросторі як щось нове, але по своїй суті являються копіями, дублікатами, які не несуть в собі нічого, крім привабливої обгортки. Таким чином інформаційне поле сучасної людини перенасичене пустою інформацією, яка займає увагу та відволікає від важливіших речей", – розкрили музиканти Неформату.

Саме такі роздуми надихнули гурт і на відповідну лірику, і на мелодію пісні.

Love'n'Joy – рок-тріо з Києва, активне з 2009 року. У своїй творчості музиканти поєднують інді-рок з психоделічним звучанням 60-х. Love'n'Joy випустили свій перший однойменний EP ще у 2010 році, а у новому складі музиканти виступають з 2015-го. Протягом декількох років хлопці записали низку синглів, найкращі з яких увійшли до "Singles Collection".

Love’n’Joy в мережі:

https://lovenjoyband.com/
https://www.facebook.com/lovenjoyband
https://www.instagram.com/lovenjoyband/

Фото обкладинки – Instagram виконавців