Два блек-метал релізи Олега Горобея: альбом від Kadub Kult та спліт за участі Taithur

Український музикант днями презентував два релізи своїх проєктів: альбом "The Farthest Star" від Kadub Kult та спліт "Dirge for The Black Hearts" від Taithur (за участю проєкту Cyclical Nightmare).

Над усіма процесами засновник проєктів Олег Горобей працював самостійно в домашніх умовах.

"Kadub Kult охоплює теми життя та смерті, війн, фольклору, і побуту у вигаданому всесвіті Carpathia — такий собі витяг зі слов’янських міфів і казок у дусі Толкіна. Загальна тема війни, яка назріває у всесвіті, має свій аналог у реальному світі — "чорна хмара, що суне зі сходу" й несе кров — уособлює собою біль і страждання, які принесла сусідня держава на Схід України. Схожість можна знайти й між антагоністами. Тема Carpathia тільки починає розвиватися з альбомом "The Farthest Star". Майбутні пісні/альбоми заплановані бути концептуальними та бути зв’язаними між собою.

Taithur — це типовий one-man-band, лірика якого побудована навколо тем смерті, депресії, відчаю та суїциду", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєктів Олег Горобей.

Наразі музикант працює над накопиченням матеріалу для своїх проєктів.

Олег Горобей — український музикант із Чорткова, що нині базується в Мічигані, США. Засновник трьох блек-металічних проєктів:

  • Kadub Kult — створений у 2020 році; класичний блек/паган метал; дискографія нараховує три сингли, два ЕР та два повноформатні альбоми
  • Kuupyr — створений у 2021 році; сирий блек-метал; дискографія нараховує одну демку та сингл
  • Taithur — створений у 2021 році; атмосферний блек-метал; дискографія нараховує два сингли, один ЕР та спліт

Kadub Kult у мережі:

https://kadubkult.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/kadubkult
https://www.instagram.com/kadubkult/

Kuupyr у мережі:

https://kuupyr.bandcamp.com/

Taithur у мережі:

https://taithur.bandcamp.com/releases

Матеріал для обкладинки наданий засновником проєктів