Зміна вектору в новому синглі Superflat

Одеський нойз рок гурт презентував сингл та відео "Piss Artist".

Це перша композиція після зміни гітариста. За словами музикантів, у новій пісні інфлуенси сучасного панку та більше мелодійності. Запис гурт робив на місцевій студії Dark Blue Records. Зведення та мастеринг — Андрій Мухамет.

"Piss Artist — сленговое словосполучення. На мою думку, пояснювати лірику пісень — це все ж таки трошки моветон. Але, якщо подивитись значення словосполучення все дуже легко стане на свої місця", — розповів у коментарі нашому виданню вокалісту гурту Денис Superflat.

Над відео працювали учасники проєкту Nastvai Андрій Капля та Анастасія Яковлева, які також відповідали за продакшн.

"Андрій дуже хотів зняти відео для якоїсь не комерційної групи, зробити це якісно, та весело. Ми були не проти. Гурт для нас — більше валяти дурня й хєвін фан, тому це була супер ідея.

Зняли все за один день, постпродакшен зайняв приблизно місяць розслабленої роботи. Усе робилося з друзями та знайомими. Локації це клуб "Цех33" та басейн одного готелю. Мейкап, костюми, зачіски, все-все-все була суто допомога наших друзів за що ми вдячні", — додає музикант.

Наразі гурт працює над накопиченням матеріалу для дебютного альбому, який музиканти називають "дуже дивним".

Нагадуємо, раніше ми писали про дебютний однойменний ЕР гурту.l

Superflat — одеський нойз рок/панк-рок гурт, створений у 2020 році. До складу входять учасники Janpalach та Yotsuya Kaidan. Дискографія нараховує один ЕР та сингл, до випуску готується повноформатний альбом.

Superflat у мережі:

https://www.facebook.com/superflat.fourpieceband/
https://www.instagram.com/superflat.band
https://backl.ink/143302171

Фото обкладинки —  stn.mov