Друга частина екзистенційної трилогії від The Wicker Man

Дніпровський neoclassical проєкт презентував новий мініальбом "Look at Me".



Над матеріалом музиканти працювали упродовж останніх років. Запис гурт робив на місцевій студії під керівництвом Олеся Степанова, учасника проєкту MY EX I. Також Олесь робив зведення та мастеринг.

"Look at Me" містить перші дві пісні з альбому, які ми створили разом із нашою вокалісткою Асею Севериною. Отже, ми хотіли продемонструвати двобічний потенціал майбутнього лонгплею. Зараз ми демонструємо окремі його частини, щоб слухачеві було простіше сприймати новий матеріал, адже осінній LP матиме цілих 11 треків", — розповіли в коментарі нашому виданню музиканти гурту.

Концептуально реліз продовжує тему пошуку ліричним героєм свого місця у світі.

Над обкладинкою працювала львівська художниця та дизайнерка Маргарита Вінклер.

"Якщо зображення попереднього синглу демонструвало нам масштабність природи, де людина була лише одним із її крихітних елементів, то "Look at Me", навпаки, малюнком та назвою недвозначно натякає на значущість людської особистості. Дивлячись у воду, дівчина бачить зображення дерева й розуміє, що природа — це не лише те, що її оточує, а й те, що знаходиться в ній самій", — коментують музиканти.

Незабаром гурт презентує останню, третю частину альбому, що складатиметься із 4 пісенних та 7 інструментальних композицій. Реліз заплановано на середину жовтня.

Нагадуємо, раніше ми писали про першу частину трилогії — мініальбом "Sentience".

The Wicker Man — дніпровський експериментальний проєкт, створений у 2016 році. Їхня музика знаходиться на перетині неокласики, дарк-фолку, ембієнту та построку. Дискографія нараховує сім релізів. Серед інфлуенсерів музиканти вказують Vàli, Neun Welten, Agalloch, Of the Wand and the Moon, Empyrium, Der Golem, Старуха Мха, Godspeed You! Black Emperor та The Silver Mt. Zion.

The Wicker Man у мережі:

https://soundcloud.com/wickerman_band/
https://www.facebook.com/band.wickerman/
https://wicker-man.bandcamp.com/

Матеріал для обкладинки наданий учасниками гурту