Новий альбом-роздум від Олени Войнаровської

Одеська art rock виконавиця презентувала третій повноформатний альбом "Паломники".


Команда із 15 музикантів та композиторів-аранжувальників записувалася на студіях SPK-music, Gerbarek Records та darkblue records
Робота над альбомом тривала впродовж календарного року. Над зведенням працювали Олена Войнаровська та Олексій Нагорних, за мастеринг відповідав Олексій Нагорних.

"Паломники" — це альбом-роздум, альбом-подорож. З одного боку, він інтровертний і веде слухача до його до внутрішньої глибини, а з іншого боку — альбом звертається й до зовнішнього світу. Світу, який страждає й породжує страждання", — йдеться в пресрелізі.

Окрім внутрішніх роздумів та подій навколо, на альбом повпливали поезії стародавнього сходу:

"В альбомі є пісні про "тут і зараз", натхненні як особистими, внутрішніми переживаннями автора ("Они уходят", "Необитаемый остров", "Гербарий", так і подіями, що відбулися у світі ("Танго-карантин", "В его голове"). Присутня романтична пейзажна лірика ("Фудзияма"), епічний бойовик ("Вавилонская башня"), своєрідний крик відчаю ("Они уходят") та медитативний життєствердний спокій ("Имя имён").

Окремо авторка виділяє композицію "Рукавицы", написану на вірші Анни Яблонської — одеської поетеси та письменниці, яка трагічно загинула у 2011-му році через теракт в аеропорту Домодєдово.

Над обкладинкою альбому Олена працювала самостійно.

Нагадуємо, раніше ми писали про сингл артистки "Твоя Правда". Також на сайті є рецензії на альбоми "Присутствие" (2016) та "Метеозависимость" (2018).

Олена Войнаровська — одеська артрок виконавиця, поетеса та співачка. Колишня учасниця культового барокко-поп гурту Flëur. З 2017 року музикантка займається сольною кар’єрою. Її дискографія нараховує три повноформатних альбоми та декілька синглів.

Олена Войнаровська в мережі:

https://elena-v.bandcamp.com/album/pilgrims
http://voynarovskaya.com/
https://www.facebook.com/e.voynarovskaya
https://www.instagram.com/elena_voynarovskaya/

Матеріал для обкладинки взято із відкритих джерел