Raw Grip анонсували новий мініальбом

Тернопільський math punk гурт після тривалої паузи у релізах презентував новий сингл "Survive" та анонсував новий мініальбом. 

Дебютний альбом "Imitation" команда випустила ще у 2017 році і після того нових релізів у тернополян не було. 

"Ми не ставили собі за мету випустити альбом, а, в основному, були зосереджені лише на процесі створення матеріалу, який дуже повільно тягнувся. Коли в нас були повністю написані 2 чи 3 треки, тоді вже подумали, що можна буде зробити EP, адже робота над повноформатним альбомом розтягнеться ще на декілька років. Після цього решту треків ми створили значно швидше", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Андрій Шкляр. 

Новий  EP "Kaleidoscope" команда записувала влітку минулого року на власній репетиційці, а зведення і мастеринг здійснив Ігор Мудрик. 

"Концепції як такої реліз не має. Він є просто певною мірою продовженням дебютника, який просто дещо подорослішав, як в музичному, так і змістовому плані, а також став дещо "строгішим", на мою думку", — зазначає музикант. 

Наразі музиканти спілкуються з кількома невеличкими, але дуже привабливими для себе DIY-лейблами, щодо релізу на фізносіях. Точна дата релізу поки невідома. 

"Можна сказати, що своїми силами стараємося зробити все, щоб досягнути якихось домовленостей. Поки що все у процесі, і всі анонси стосовно дати виходу та інші деталі оголосимо згодом", — додає Андрій. 

 

Raw Grip — тернопільський мат панк гурт, що виник орієнтовно у 2015-2016 роках. На рахунку команди дебютний альбом "Imitation" (2017) та чимало живих виступів. 

Raw Grip у мережі: 

https://rawgrip.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/rawgrip
https://www.instagram.com/rawgrippunx

Фото Kirai Gigs