Fightback передали на мініальбомі дух рідного краю

Криворізький hardcore гурт презентував ЕР "from Krivbass with hate".

Накопичення, запис, зведення та мастеринг гурт здійснив самостійно в домашніх умовах або на репетиційці.

"Сирий звук зробили спеціально, адже не вважаємо себе надкрутими музикантами, тому над вирівнюванням та чистотою треків не запарювалися. Це чесно щодо себе та публіки", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Ласка.

Концепція релізу — рідний край музикантів та наслідки життя в ньому.

"Попередній ЕР сильно відрізняється від того, як ми його граємо наживо. На цьому різниці немає. Гурт взагалі засновано для критики, злоби та ненависті всього лайна, що відбувається навколо, інколи з долею гумору, інколи надто грубо.

У цьому релізі критиці піддано релігійних фанатиків, наркоманів (котрих у нашому місті дуже багато) та втрачену молодь, що деградує", — додає музикант.

Обкладинку зробив гітарист гурту Ласка, на ній зображені характерні риси Кривого Рогу та наслідки проживання в ньому — третє око.

Нагадуємо, раніше ми вже писали про Fightback та їхній ЕР "Ненависть", який зараз видалений із бендкемпу гурту.

Також пропонуємо вам ознайомитися із матеріалами про криворізьку сцену:

Fightback — це хардкор колектив, який у 2018 році утворила група музикантів із Дніпра, Кривого Рогу та Маріуполя. Вони виникли на базі вже недіючого гурту Knife in throat. На рахунку колективу три мініальбоми, один із який видалено з бендкемпу. Серед інфлюенсів музиканти відзначають команди Reminded, Backtrack, Slapshot, Cruel Hand, Exploited.

Fightback у мережі:

https://fightback2018.bandcamp.com
https://www.instagram.com/fightback_band/