Anabios та Warwar випустили спліт

Український лейбл Surrogate Rec. представляє спліт "Samhain Slaughter", до якого увійшли треки київських гуртів Anabios (thrash/death metal) та Warwar (thrash metal).

"Київська різня, влаштована учасниками Spikers, Reabilitator, Spit Bile та ще жмені метал-формацій", - таким є короткий опис релізу від лейблу.

До спліта увійшли раніше випущені сингли Anabios "In The Jaws Of Madness" та Warwar "1984 A.C.", кавери на Black Sabbath (Anabios) та Toxic Holocaust (Warwar) та дві нові пісні, — загалом по три треки від кожного гурту. 

Вийшов спліт на дисках і, до слова, це перший реліз Surrogate Rec.на CD. 

Обкладинку для "Samhain Slaughter" намалював Антон Шкіпер (басист у The Troubled). 

Гурт Anabios був заснований у Киві у 2014 році його вокалістом та гітаристом Violencer'ом з наміром грати олдскульний thrash та death metal. Спершу музиканти грали кавери на Kreator, Death, Sadus, Sepultura, Dark Angel, Celtic Frost, а згодом, у липні 2016 року випустили свій перший міні-альбом "Self-demolition". Окрім нього на рахунку колективу також є сингл 2018 року.

Warwar - це київський колектив, заснований восени 2010-го року з метою грати музику у стилі треш метал, в основному, під впливом гуртів: Sodom, Kreator, Venom, Bathory, Destruction, Motorhead, Holy Moses і т.д. На рахунку колективу дебютний альбом "Warwar" (2013) та міні-альбом "Victory" (2016).

Почитати рецензію на Warwar – Victory (EP) 2016 можна за цим посиланням.

Anabios у соцмережах:

https://vk.com/anabios.band
https://anabios1.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/Anabios666/

Warwar у соцмережах:

https://vk.com/warwarband
https://warwarband.bandcamp.com
https://www.facebook.com/warwarmetalband/