Дебют: дез/треш-металевий сум від Prasolov

Запорізький death/thrash метал проєкт презентував дебютний повноформатний альбом "Letter You'll Never Read".



Над усіма процесами засновник проєкту Дмитро Прасолов працював самостійно в домашніх умовах з осені 2020 року.

Reabilitator вже є свій стиль — треш метал, своє звучання, свій вокал. У Warwar — треш/блек та свої нюанси. У кожного гурту існують рамки, стиль, вимоги.

Якось я йшов вулицею і згадував свої далекі 2008–2009 роки. У ті часи всього цього не було, я шукав своє призначення в музичному житті та пробував себе в різних жанрах. Сідав із гітарою, бринькав, придумував риффи, записував перші демо — усе йшло якось так легко й кайфово. І мені так захотілося повернути ту безтурботність у творчість, не задумуватися над стилями, над тим, чи схоже це на щось, навіщо це, як це називається, і що буде далі. Просто створювати музику для задоволення", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Дмитро Прасолов.

Концепція альбому побудована навколо теми суму за минулим та думками, що не дають рухатися.

"Тексти пісень не підіймають питань про проблеми суспільства, боротьбу або протести. Вони лише про внутрішні емоції та почуття. А оскільки я всього лиш копія таких же людей навколо, то кожен зможе знайти там щось написане і від себе", — коментує музикант.

Над обкладинкою працювала київська художниця Альона Аскома.

Наразі альбом доступний на фізичних носіях (CD-діджипаки). У найближчому майбутньому варто очікувати сингл "Man Against Man" із третього альбому основного гурту Дмитра — Reabilitator.

Prasolov — сольний дез/треш-метал гурт заснований у 2009 році Дмитром Прасоловим, ударником гуртів Reabilitator та Warwar. Дискографія нараховує три демо та один повноформатний альбом.

Prasolov у мережі:

https://prasolov.bandcamp.com/album/letter-youll-never-read

Фото для обкладинки надане засновником проєкту