Surrogate Rec. випустили спліт із чотирма командами

Полтавський лейбл презентував спліт-альбом "Obscure Connections" із чотирма гуртами: Orgia Nuclear (Бразилія), Merzotna Potvora (Україна), Krucificadores (Хорватія) та Warwar (Україна)

Збірка цікава тим, що Warwar презентували два нові треки після дворічного мовчання, тоді як у Merzotna Potvora вже в березні має вийти дебютний повноформатний альбом "Halas Z Pekla" за сприяння норвезького лейбла Duplicate Records.

Детальніше ознайомитися з лейблом ви можете в нашому матеріалі. Також на сайті є багато матеріалів присвячених нашим гуртам:

Warwar:

  • рецензія на спліт "Samhain Slaughter" (2019) з Anabios
  • рецензія на мініальбом "Victory" (2016)

Merzotna Potvora:

Surrogate Rec. — полтавський лейбл, створений у 2015 році та спрямований на розвиток екстремальних жанрів музики. У різний час підписантами лейблу були BSxBC, OwlCraft, Traumatic Brain Injury, Зомбі Їдять Моїх Сусідів та ін.

Warwar — київський треш-метал гурт, створений у 2010 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, два спліти, сингл та ЕР. Музика гурту створена під впливом Sodom, Kreator, Venom, Bathory, Destruction, Motorhead та Holy Moses.

Merzotna Potvora — київський black/thrash metal гурт, що надихається творчістю гуртів Bathory, Venom, Razor, Exciter, Destruction, Kreator, Slayer, Sodom, Bulldozer тощо. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, сингл, ЕР та спліт-альбом.

Surrogate Rec. у мережі:

https://surrogaterec.bandcamp.com
https://facebook.com/surrogaterec
https://instagram.com/surrogate.rec

Warwar у мережі:

https://warwarband.bandcamp.com
https://www.facebook.com/warwarmetalband/

Merzotna Potvora у мережі:

https://www.facebook.com/Merzotna-Potvora-2270350966310548/
https://www.youtube.com/channel/UC9BWD6kVz53w-swrOcmqpag
https://www.instagram.com/merzotnapotvora/