Sick Solution видали нігілістично-мізантропічний сингл

Сьогодні світ побачив новий трек металкор-гурту Sick Solution – "Сколопендра". Це вже третій сингл із майбутнього альбому музикантів.

Цю композицію написав вокаліст гурту Артем. У певний момент, виконавець відчув спорідненість думок, висловлених у творі "Перевтілення" Франца Кафки, і власних. Унаслідок цього й був написаний сингл у притаманній гурту музичній стилістиці.

"Перевтілення героя в потворну істоту сколопендру – яскрава метафора відчуження людини від усього світу. Втративши людську подобу, герой опинився за межами людського існування і, врешті-решт, став паразитом і помер, втративши користь, визначену штучними правилами й законами людства", – йдеться в пресрелізі.

Водночас у тематичному reels-відео гурт посилається на інший культурний твір – нідерландську стрічку "Людська багатоніжка". У ньому артисти виокремили знецінення людського життя до циклу: "існувати, їсти, срати, існувати, померти", що теж відповідає сенсу композиції.

Міксинг синглу виконав Роман Бондар зі студії Lizard Audio.

За словами Артема, хоча композиція несе в собі трагічний нігілістично-мізантропічний авторський посил до людства, першою чергою меседж стосується його самого.

Відомо, що дебютний альбом виконавців, до якого ввійде і "Сколопендра", буде оприлюднений наприкінці цього року.

Sick Solution – вінницький хардкор/метал гурт, заснований у 2016 році. Учасників надихали команди на кшталт Parkway Drive або Architects. У 2019 році гурт випустив свій дебютний чотиритрековий EP "Воспоминания". У 2022 році Sick Solution були обрані найкращим метал-колективом за версією The BUMA.

Sick Solution у мережі:

https://facebook.com/SickSolution
https://www.instagram.com/sicksolutionhc/

Фото обкладинки – Максим Лавренчук