BLIND8: Тур із Within Temptation у силі попри військову службу

Незважаючи на службу двох із чотирьох учасників метал-гурту BLIND8 в НГУ, гурт не відмовляється від спільного осіннього туру з нідерландським симфонік-метал гуртом Within Temptation. Окрім того, виконавці анонсують спільну композицію.

У квітні Роман, соліст BLIND8, анонсував участь їхнього гурту у великому осінньому турі Within Temptation "Bleed Out" на підтримку однойменного восьмого альбому іноземців. Але вже в липні Роман і його брат Ігор, бас-гітарист гурту, стали військовослужбовцями, про що повідомили в Інстаграмі гурту. 

Анонсований тур стартує рівно через місяць, 21 вересня, і, за словами Ігоря, BLIND8 там будуть.

"Із приводу туру – ми постійно на зв'язку з WT, та наразі змін немає, все в силі", – поділився Ігор із Неформатом.

Більше того, уже 12 вересня вийде нова композиція BLIND8, створена за участі Шерон ден Адел, вокалістки Within Temptation. Трек називатиметься "Labyrinth".

"Це не просто пісня, а свідчення незмінної сили музики. Навіть попри те, що Роман і Ігор нині проходять військову підготовку, BLIND8 продовжують кидати виклик обставинам і доводити, що навіть у найскладніші часи мистецтво може сяяти світлом у темряві", – написали виконавці.

Раніше ми також окремо писали про очікування артистів від спільних виступів.

BLIND8 – київський метал/альтрок-гурт, який випускає музику з 2021 року. Наразі в дискографії музикантів один альбом і низка синглів.

BLIND8 у мережі:

https://www.instagram.com/blind8band/

Фото обкладинки – @fujicolor.104 @vitalis_prod