Painful Defloration видали альбом на власному лейблі

Минулих вихідних маріупольський грайндкор-гурт Painful Defloration випустив свій анонсований альбом "The Typewriters". Музиканти подарують його на CD-дисках вимушено переміщеним особам.

Усю музику свого п’ятого студійного альбому вокаліст і гітарист гурту Олексій записав за одну сесію самотужки.

"Спочатку ми планували видати альбом за кордоном, як і раніше, але це завжди займає багато часу. Тому, щоб не чекати до 2025 року, вирішили видати його зараз невеликим тиражем на своєму лейблі Braingrinder Record", – ділиться Олексій із Неформатом.

Це перший заводський реліз зі штампованими дисками в історії лейблу музикантів. Раніше, у часи першої віхи творчості гурту (2006-2011), вони використовували лейбл лише для безкоштовного розповсюдження своїх DIY-проморелізів на CD і DVD на концертах.

Наразі альбом доступний у цифровому й CD-форматі. Музиканти сказали нам, що залюбки подарують свої диски вимушено переміщеним жителям України. Всі інші можуть їх придбати на загальних умовах, написавши гурту.

Якою є тематика цього альбому ми розповідали дещо раніше. 

Painful Defloration – маріупольський грайндкор-гурт, який почав свій шлях у 2006 році. Відтоді музиканти видали п’ять альбомів, кілька мініальбомів і сплітів, зокрема з BruteForce Attack, Agathocles й I.C.T. Після тривалої перерви із 2010 по 2024 рік музиканти відновили діяльність у новому складі.

Painful Defloration у мережі:

https://www.instagram.com/painfuldefloration/
https://www.facebook.com/painfuldefloration/