ЧОРТ і Private Pyle випустили спліт

Нещодавно двоє екстремальних гуртів, ЧОРТ і Private Pyle, записали по два сингли, щоби продемонструвати своє бачення антимузики.

Ідея спліту двох колективів належить Іллі, бас-гітаристу Private Pyle. Хоча гурти працювали окремо, у різних містах, і не впливали один на одного, разом вони об’єднали свій результат під умовним найменуванням антимузика.

"Антимузика в нашому розумінні це важкі андеграундні жанри, типу нойзкор чи грінда, що йдуть проти мейнстріму і комерції у творчості. Усе, що ми робимо, робимо першочергово для себе", – діляться учасники ЧОРТ із Неформатом.

Реліз відбувся на лейблі Erythroleukoplakia Records.

Наразі ЧОРТ уже на порозі виходу їхнього третього альбому, що називатиметься "Під три чорти" й вийде на лейблі Fishtown, як і попередні альбоми гурту. Робота над музикою, за словами артистів, була традиційно хаотичною, тож на таку і варто очікувати незабаром.

ЧОРТ – полтавський нойзкор і павервайленс гурт, який заснували двоє артистів, Чорт (барабани й вокал) і Лукавий (бас) у 2024 році. Музиканти створюють матеріал із елементами красту, грайнду і блек-металу, а в своїх текстах апелюють як до власного досвіду, так і до соціальних питань та антирелігійної тематики. Наразі вони видали два альбоми й спліт із Private Pyle.

ЧОРТ у мережі:

https://www.instagram.com/chort_noisecore/

Private Pyle – київський павервайленс гурт, який остаточно сформувався у січні 2023 року. У тому ж році вийшов їхній дебютний альбом "Ketamphetodrone".

Private Pyle у мережі:

https://www.instagram.com/privatepylence/

Фото обкладинки – Bandcamp