Amphibian Man та його новий "Шлях". Прем'єра синглу на Неформаті

Amphibian Man повертається до більш традиційного сьорф звучання на новому альбомі "Path". Однойменний трек з нього виходить сьогодні за підтримки нашого лейбла Neformat Family.

Іван Семещенко створив новий альбом протягом весни-літа 2022 року, і для музиканта це перші пісні, написані під час війни, хоча деякі з них і опираються на ідеї попередніх років:

"Весь цей альбом дуже легко писався, буквально так — сів, придумав основу (гармонію, ритм, структуру), наступного разу — дописав мелодію, далі вже все доводиш до завершеного стану".

Подібна динаміка творчості типова для проєкту Amphibian Man, філософія якого й полягає в максимально простому, швидкому й чесному створенні музики. Докладніше про це Іван розповідав на подкасті, і там же він згадував свою колекцію з 16 різноманітних гітар. Цього разу в хід пішли Fender AVRI ‘62 Jazzmaster та бас Peavey T-40

Ідея треку "Path", як і по суті всього альбому — це шлях, по якому проходить всесвіт і кожна конкретна його частина впродовж часу існування.

Іван зазначає, що останнім часом був повністю в роботі, справах і творчості, і, вірний своєму творчому принципі, уже записав демки на новий альбом.

Окрім того, цьогоріч музиканту вдалося набрати активний живий склад для свого проєкту, тож Amphibian Man можна почути на різноманітних київських концертах. 

"Всі концерти були дуже класними у всіх планах. Відчуття самі позитивні, дуже радий, що є можливість проводити такі івенти", — додає музикант.

Наразі пропонуємо вам послухати перший сингл з релізу та слідкувати за оновленнями, адже пізніше альбом вийде на дисках та касетах. Офіційна дата релізу лонгплею на стримінгах — 30 серпня.

Amphibian Man виник влітку 2015 року як сольний проєкт гітариста Івана Семещенка. Його філософія полягає в максимально простому, швидкому й чесному створенні музики. Отож, музикант старається притримуватися перших написаних варіантів своїх композицій і розвивати аранжування для оригінально придуманих рифів і структур.

Дискографія Amphibian Man налічує понад десяток альбомів та EP, декілька альбомів каверів, а також декілька синглів.

Також важливою частиною філософії проєкту Іван називає відсутність прив'язки до певного музичного стилю або звучання. Як результат, у його доробку можна почути і швидкісний сьорф панк, і вестерн, й екзотичний сьорф за мотивами міфів давніх народів, і навіть альбом каверів на Контру.

Іван завжди самостійно пише музику для проєкту, але співпрацює з іншими музикантами, аби давати живі виступи. Перший концерт Amphibian Man відбувся у 2017 році, а концертна активність проєкту варіювалася, і протягом останніх років йдеться про кілька концертів на рік. Зараз в Amphibian Man є новий концертний склад, до якого, окрім Івана, входять ударник Антон Хоменко та басист Михайло Патлань.

Amphibian Man у мережі

https://amphibianman.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/amphibianmansurf
https://www.youtube.com/channel/UCxQe123ykYlE6ZGrcjR4SKA
https://www.instagram.com/amphibianmansurf