Kabina видали дебютний мініальбом

Минулого тижня дум-метал гурт Kabina видав свій дебютний однойменний ЕР. До нього увійшов раніше виданий сингл "Narkoman".

Матеріал для цього мініальбому був записаний ще у кінці 2021 року, на чернігівській студії Hi-Gain Records. Сам реліз мав вийти ще весною 2022 року, але виходить лише зараз.

"Іпі вийшов саме таким, яким ми його і задумували – не надто затягнутий, не надто повільний. Тематика пісень – від особистих переживань й до потоку свідомості", – розповідають учасники гурту Неформату.

Обкладинку для мініальбому намалював товариш музикантів, чернігівський музикант, художник та тату-майстер Сергій Дем'яненко. На ній він зобразив ліхтар, що знаходиться в історичній частині Чернігова й відомий всім його жителям.

Kabina – чернігівський дум-метал / сладж-гурт, який створили представники місцевої важкої сцени у 2020 році. Задум колективу полягає в тому, щоб грати щось неквапливе та потужне, "щоб Kabina трусилась"(с). Виконавці дебютували із синглом "Narkoman" та кліпом до нього у 2022 році.

Kabina в мережі:

https://www.facebook.com/kabinaband
https://www.instagram.com/kabina_band

Фото обкладинки – Instagram виконавців