Stoned Jesus презентували третій сингл з нового альбому

Днями Stoned Jesus видали новий сингл "Thoughts and Prayers" зі свого майбутнього альбому "Father Light". Це вже третій сингл, що вийшов напередодні анонсованого повноформатника гурту та увійде до нього.

Як ми вже писали раніше, LP "Father Light" вийде на французькому лейблі Season Of Mist, а прем’єра відбудеться третього березня.

"Ну, вже було пізно тягнути з інтригою, оскільки альбом вийде 3.3.23, тому третій сингл, власне, став і анонсом релізу. Плюс так збіглося, що ми саме на цей трек зняли кліп із нашими мармизами, і таким контентом є можливість зацікавити нових для нас слухачів", – ділиться Ігор, фронтмен гурту, із Неформатом.

Слухайте реліз на стримінгах: Spotify 

Як і завжди, цю композицію написав Ігор Сидоренко, а його колеги по гурту, Сергій Слюсар та Дмитро Зінченко, допомогли з аранжуваннями та кінцевою формою пісні – скоротили її.

"Там були і інтро, і ще один програш, і ще один приспів перед соло… В мене десь лежить оригінальна 8-хвилинна демоверсія, можливо, вона колись стане бонусом на перевидання "Father Light".

Тематично, за словами Ігоря, композиція торкається перенасичення медіафоном:

"Текст був готовий ще на початку 2020-го. Сама тоді тільки починалась істерія навколо пандемії і читати новини з кожним днем ставало дедалі важче. І якщо комусь ці новини нагадували, що ми всі невічні, то для інших саме медіа ставали новою релігією. Тож не знаю, добре це чи погано, але в цьому тексті кожен можен побачити себе".

Наразі для прослуховування доступна вже половина композицій майбутнього шестипісенного альбому "Father Light" – синглами вийшли пісні "Porcelain", "CON" та от "Thoughts and Prayers". А до прем’єри самого лонгплею залишається трохи більше за місяць, тож stay tuned!

Stoned Jesus – київський психоделік/прогресів рок гурт, який заснував Ігор Сидоренко у 2009 році. За спиною колективу виступи у більше як 20 країнах, запрошення до США, Британії та, врешті, поява в переліку учасників одного із найбільших у світі тематичних фестивалів "Hellfest-2016" та ще чимало досягнень. Гурт був підписаний на Napalm Records, але нещодавно перейшов в резиденти Season оf Mist. Дискографія нараховує чотири повноформатні релізи, збірку, спліт та декілька синглів.

Stoned Jesus в мережі:

https://instagram.com/stonedjesusband
http://facebook.com/stonedjesusband