Layuchi Kvity випустили "квітковий" сингл

Нещодавно інді-гурт Layuchi Kvity випустив новий сингл "Квітка" та супроводив його відеокліпом.

Ідея самої композиції належить вокалісту гурту Олексію.

"Композиція народилася саме того дня, коли не було світла. Сумно визираючи у вікно, я уявив себе маленькою квіточкою, що лежала на краю піщаного берега. Сусідські хлопці, які купалися неподалеку з цікавістю спрямовували погляд у бік горизонту, розглядаючи вдалині маленькі кораблі, і уявляли, як вони незабаром перетворяться на сміливих моряків, які з усією сміливістю та завзятістю захищають свої кордони від ворожих хвиль. Весь цей час квіточка спокійно лежала на піску, слухаючи розмови юних сміливців. Незабаром голоси вщухнули, і настала ніч. Легкий вітерець погойдував сосни, що стояли поруч, а з-за хмар виглянув збентежений місяць. Пронизливе світло засліпило все навколо, квіточка піднялася, розправила свої пелюстки і розцвіла новими фарбами. Вона стояла настільки довго, що світло від неї йшло на інші береги, що знаходилися в мільйонах кілометрів. Так звичайна маленька квіточка стала вільною кольоровою квіткою, тому що їй сьогодні ніхто не заважав сяяти так, як вона цього хотіла. Незважаючи ні на що. Сяяти всіма кольорами цього величезного безкрайнього світу", – оповідає Олексій для Неформату.

Міксинг та мастеринг композиції виконав Руслан Остапко в листопаді. Він же виступив ініціатором зйомок кліпу на пісню.

"Особисто я обожнюю знімати кліпи. "Квітка" – перший реліз за довгий час, ще й перший українською. До того ж в наш час все тримається на візуалі, тому кліп був просто обов’язковим. Наша музика – це картина, а мистецтво хочеться не тільки чути, а й бачити. Задля цього ми всі разом накидали ідей, поєднали їх і розписали сценарій", – каже Руслан, гітарист гурту, Неформату.

Слухайте пісню на стримінгах: Spotify, Apple Music, YouTube Music, Deezer, Tidal 

Зі зйомками кліпу музикантам також допомагали їхні друзі Діма та Настя. Цей доробок продовжує більший задум гурту, який полягає в створенні паралельного всесвіту – вигаданого міста Постпанківськ, в якому все і відбувається.

"Ми хочемо поєднати всі наші відеороботи в один всесвіт неіснуючого міста Постпанківськ, що на півдні від Києва. Тому "Квітка" починається там, де закінчився минулий наш кліп на трек "Church". Це та ж сама дев’ятиповерхівка, але інші головні герої, яких об’єднує одна особливість: життя. Про нього ми й розповідаємо". 

Наразі склад гурту виріс – в них з'явився басист, із яким Layuchi Kvity тепер готують нову концертну програму. Також в музикантів незабаром вийде ЕР "Український андерграунд", до якого увійде і "Квітка", тому stay tuned!

Layuchi Kvity – київський інді-рок гурт, який заснували Олексій Скрипін та Руслан Остапко у 2018 році. З тих пір музиканти видали мініальбом та низку синглів, а також активно виступали.

Layuchi Kvity в мережі:

https://www.instagram.com/layuchi.kvity
https://www.facebook.com/layuchi.kvity

Фото обкладинки – надали виконавці