Wheatness передає широкий спектр емоцій у новому синглі

Одеський дрім-поп/шугейз виконавець представляє новий українськомовний сингл "The Future". 

За проєктом Wheatness стоїть одеський музикант Дмитро Васьковець, що вже був представлений на дебютній компіляції лейбла Liky Pid Nohamy "VA. NOTATOK 1", який і видає цей сингл. І якщо на збірці Дмитро представив свій фортепіанно-щоденниковий запис "Sprahy Kvit", то вже цей сингл розкриває інший напрям, у якому працює артист — дрім-поп, що тяжіє до шугейзу. Дається взнаки й досвід, адже раніше музикант був учасником рівненського дрім-поп гурту Night Dew Call. 

"Рушійною силою синглу стала нестримна рефлексія на події війни в Україні. У піснях домінує широкий спектр переживань — від відчаю та люті до memento mori та натхнення, а зрештою — віри в Майбутнє.

Реактивний характер запису містить спробу заповнити всепоглинаючу внутрішню безодню, а головна мета – розплутати переживання та перетворити їх на універсальну мову, якою є мистецтво. Неминуча потреба діяти прямо зараз, не чекаючи завтра (яке може й не настати), справжнє, ніж будь-коли, відчуття смерті, яке змушує нас жити нестримно на повну силу, не озираючись назад, ось що оживило цей сингл. Згодом тривога перетворюється на щирість, а ненависть – на зусилля, відкриваючи світліше Завтра", — зазначає у пресрелізі Дмитро Васьковець.

Запис синглу відбувався протягом весни-осені цього року. 

Також ви можете повернутися до повноформатного альбому Wheatness 2019 року з подібним вайбом, але англомовною лірикою. 

Wheatness у мережі: 

https://wheatness.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/wheatness
https://www.instagram.com/wheatness/
https://www.facebook.com/wheatnessmusic
https://linktr.ee/wheatness