Lady Aphina видали сингл та відео

Сьогодні інді-рок гурт Lady Aphina видав новий сингл "Ні честі Ні серця Ні совісті" та відео до нього.

Музиканти написали цей сингл ще в березні, проте не могли зібратися та записати його, як і багато хто в ці дні, через війну.

"З перших днів війни ми спостерігали, як зображує події у своїй творчості український художник Антон Логов. Ми проживали в собі все, що відбувалось, а потім проживали це ще раз у його картинах. Цей перетин художнього та музичного мистецтва для нас є дуже важливим та символічним аспектом", – кажуть музиканти в пресрелізі.

 

Сам Антон Логов, як він каже, окреслив для себе чітку ціль – говорити про події в Україні мовою мистецтва максимально широко:

"Нагадувати, що йде війна. Люди, які перебувають у безпеці, швидко забувають. Тому потрібно говорити про це для світу. У нас одна мета – звільнити Україну і перемогти в цій війні. Головне, щоб не зникала віра. Підступний ворог використовує всі наші розчарування. Будь-які питання можна проговорити через мистецтво, відчути і пропустити крізь себе. Але в першу чергу мистецтво несе гуманістичні ідеї, розповідає про людину, її стосунки з природою та світом".

Також Антон Логов надав свою творчість для відео, яке змонтував Антон Сатановський, а автором його ідеї виступив Михайло Опекан, гітарист Lady Aphina.

Окрім як у музиці, виконавці задіяні у волонтерській діяльності – проводять навчання із тактичної підготовки для цивільних в рамках проекту taktyka.ua.

Нагадаємо, що раніше ми писали про живий виступ музикантів у Майстерні Космосу.

Lady Aphina – інді-рок гурт, який музиканти Михайло Опекан (гітара, вокал) та Назарій Захарків (ударні) заснували у березні 2021 року. Перший реліз гурту – сингл "Райські Сади" та кліп до нього. 

Lady Aphina в мережі:

https://www.instagram.com/lady.aphina/

Фото обкладинки – надали виконавці