Pocket Monzzter знялися з паузи й видали ЕР

Не так давно гараж-панк гурт Pocket Monzzter видав свій перший ЕР "Titty inspector".

Репетиції гурт почав ще у 2020 році, але діяльність музикантів в рамках гурту Dementix не дозволяла повноцінно займатися проєктом Pocket Monzzter. З часом, коли гітарист Dementix пішов до військ, музиканти вирішили не зволікати й зосередитися на матеріалі для Pocket Monzzter.

"Теми з цього EP це пісні, які писалися паралельно з роботою в гурті Dementix, але вони не підходили для нього за стилем. А оскільки любов до гаражу та панку була з дитинства, ми вирішили зробити такий проєкт як Pocket Monzzter. І все, що накипіло, зробити тут", – розповідають виконавці Неформату.

Музику, всі рифи та лірику учасники гурту писали спільними зусиллями. Загальні мотиви вигадав Elektronik, який також виконав зведення та мастеринг. Аранжування та різні доповнення в роботу внесла Maryna Rebelonik. Запис, як і належить гараж-бенду, проходив в гаражі, із ним учасникам допоміг Юра Утюг з oldskull studio.

Обкладинку для альбому виконав Elektronik.

"Ми гурт, який все робить сам – від текстів, музики і до арту та, поки що, відеороликів. Обкладинку намалював Elektronik, відомий у сфері дизайну як Elektronik Graphix. Малюнок виконаний по головній пісні з EP й символізує саме те, про що сама пісня".

Наразі, як із нами поділилися музиканти, вони видали лише частину того матеріалу, що написали, тож на продовження варто очікувати вже незабаром!

Pocket Monzzter – гараж-панк гурт, який заснували учасники проєкту Dementix у 2020 році. З тих пір колектив видав ЕР "Titty inspector" та однойменний сингл.

Pocket Monzzter в мережі:

https://www.instagram.com/pocket_monzzter/

Фото обкладинки – надали виконавці