Recone видали протестний ЕР

Не так давно мелодік-металкор гурт Recone видав свій перший мініальбом "You Ruined Everything".

Його виходу передував реліз синглу "Tonight" разом із відеокліпом. 

Увесь матеріал для цього ЕР музиканти написали ще до війни. Звів його Роман Бондар, учасник гурту Detach, на своїй продакшн-студії Lizard Audio.

"Оригінально [EP] задумувався як звернення до соціуму. До сірої маси, яка відмовляється боротися з одноманітністю нашого життя, відрікається від своїх мрій, заповітних бажань та прагнень", – кажуть виконавці в пресрелізі.

 

Загалом, цьому мініальбому притаманний протестний характер, що і виходить з його назви – "Ви все зіпсували". Водночас це маніфест, протягом роботи над яким музиканти відмітили своє дорослішання.

"В своїй роботі ми закликаємо дослуховуватись до свого внутрішнього вогню, постійно його роздмухувати та не ігнорувати свої істинні бажання та почуття. Адже кожне життя повинно сприйматися та цінуватися як безмежно унікальне, як найвища цінність у цілому світі. Тому і прожити його потрібно відповідно".

Recone – київський мелодік-металкор гурт, створений у 2016 році під іншою назвою. Десь у 2018–2019 гурт зробив ребрендинг, набув нових назви та концепції. В дискографія музикантів кілька синглів та дебютний мініальбом. Серед джерел натхнення музикантів Coldrain, Crystal lake, Crossfaith, SiM, Periphery, Animals as Leaders, LANDMVRKS, Ocean ate Alaska, Counterparts та Attack Attack.

Recone в мережі:

https://www.instagram.com/recone.band/
https://www.facebook.com/reconeband
https://songwhip.com/recone/you-ruined-everything

Фото обкладинки – Instagram