I-Human видав найважчий реліз

Не так давно маріупольський неокласичний проєкт I-Human видав новий мініальбом "Gone with the wind".

"Я думаю, це найважчий реліз, який я коли-небудь писав. На кожен трек витрачалось занадто багато сил і тому все тягнулось ніби вічність", – розповів Данило, автор музики проєкту, Неформату.

Перший трек для альбому Данило написав ще два роки тому й планував видати його як сингл, але тоді так не вийшло.

"Через деякий час мені в голову прийшло ідейне продовження у вигляді "Gone with the wind". Цей трек був відповіддю на питання з назви першого треку. Я подумав, що ось-ось зараз все піде, концепція релізу була більш-менш допрацьована, покладений початок, але буквально після перших 40 секунд все зупинилось. Весь той потік, що був, ніби висушувався, варто було тільки продовжити".

Тим не менш, думки про цей реліз не покидали Данила й він весь час повертався до нього, працював над ним аж до дати його виходу.

"Кожен раз я намагався висловити в цих треках те, що відбувалось в той час в моєму житті. Якщо останній трек я не міг продовжити, але заспокоював себе тим, що він останній, то другий йшов зі мною весь час. Він був опромінений болем і смутком тих днів, аж до свого завершення, до 23 лютого 2022 року. Хоча я й досі не можу до кінця зрозуміти, як тоді можна було щось дописати".

Перші 30 секунд композиції "Swan song" були написані в Маріуполі, а завершував її музикант вже у Львові.

Відео до пісні зробив сам Данило, авторкою малюнку обкладинки є Людмила Незнахіна, яка виконує обкладинки для всіх релізів I-Human, а за анімацію, як і раніше, відповідав Теймур Бзікадзе.

Про попередній реліз I-Human та історію його створення читайте тут.

I-Human – музично-анімаційний проєкт із Маріуполя. Музику в жанрі неокласика для проєкту пише виконавець Данило, а інші учасники формації, Люда, Діма, Паша і Теймур, відповідають за візуальну складову.

I-Human в мережі:

https://www.facebook.com/I-Human-104641834681655
https://lnk.bio/I-Human

Фото обкладинки – надав виконавець