таквотжеоні потішили Его новим синглом

Днями експериментальний дует таквотжеоні видав свіжий сингл "Це Не Ти". Він вийшов на лейблі ERYTHROLEUKOPLAKIA.

Над треком двоє виконавців працювали повністю самостійно, оскільки спираються саме на DIY-підхід у своїй діяльності.

"Від мастерингу до обкладинки ми все робимо самі й поки ні до кого не зверталися. У нас є лише сесійний діджей, який допомагає нам на лайвах. Можна сказати, що головні цінності колективу – самодостатність, рівність і взаємодопомога двох друзів", – розповідають музиканти Неформату.

Музично їхня композиція натхненна хіп-хопом, хайпер-попом та електронною музикою загалом. А тематично вона торкається проблеми Ego, самовизначення та внутрішніх оманливих механізмів.

"Головний меседж треку в тому, що твій внутрішній голос, вічний радник та командир твоїх дій, – це не ти сам. Це лише механізм прогнозування і захисту, даний нам природою".

"Всередині ми безмежні й можемо бути будь-ким, якщо приборкати цього звіра, який постійно порівнює тебе з оточенням, навішує на все ярлики і, як маленька дитина, постійно хоче уваги".

Як виходить із практики музикантів, обкладинку вони теж виконали самі:

"На обкладинці якраз зображено іронію на тему прояву Его: ми удвох, немов Боги, стоїмо і пропалюємо планету поглядом. Земля така маленька порівняно з людським відчуттям власної важливості".

таквотжеоні – експериментальний проєкт двох друзів із Києва, які змішують в ньому електронну музику, еллементи нойзу, хіп-хоп та хайпер-поп. Окрім цього, обидва музиканти грають в гурті Плерома та мають сольні проєкти – OTZHE та frokkkkkkk.

таквотжеоні в мережі:

https://instagram.com/takvotzheoni

Фото обкладинки – Instagram виконавців