Мініальбом львівського настрою від Zombo та Тулим

Сьогодні репери Zombo та Тулим видали спільний мініальбом під назвою "Золоті часи".

Робота, створена у Львові й ним же натхненна, закарбувала період життя, коли репер Куля (Тулим) гостював у Zombo протягом створення альбому й наповнювався місцевою атмосферою.

"Зомбо має домашню студію, у цій же кімнаті я жив, і весь матеріал відразу записували там. Щодо продакшну на альбомі, ми зібрали біти від таких бітмейкерів: Price beats, Stasevich, Teka, Alf", – ділиться Куля із Неформатом.

Два треки, "Догори дригом" і "Золоті часи", були записані на біти Alf (Dlf Squad, Аромотерапія), але той повністю змінив аранжування під вокал артистів, і на релізі ці теми звучать дуже свіжо. Також Alf повністю займався зведенням і мастерингом альбому у Луцьку.

"Цей реліз просочений львівською рутиною, день починався з буденних справ, я їхав лікувати людям зуби, а Куля працював над бітмейкерським ділом. Після цього ми збирались біля мікрофону, відбирали біти, писали тексти і одразу записували і після цього йшли тусити в місто" – додає Zombo.

Оскільки співпраця реперів триває вже багато років, написання альбому обом далося просто:

"Це особлива магія і хімія, яка чітко сформувалася ще під час роботи над альбомом Зомбо "Неймовірна простота" на мій продакшн, – розповідає Куля.

Також виконавець наголошує на значному впливі Львова на музику, яку Куля в результаті створив. Він вважає, що вона відрізняється від тієї, яку він пише у столиці:

"Я вже доволі давно почуваюся у Львові не туристом, а скоріше гостем, і цього разу, проживши там майже місяць, я ще більше пропустив через себе цей вайб і дуже кайфанув від цього."

Обкладинку для альбому музиканти шукали у всіх своїх знайомих. В результаті нею стала фотографія, яку зробив Tim Selfgate, а знайшов її Zombo на сторінці Христі Соломахи. З оформленням допомогла Анастасія Бонішко.

Наразі проєкт Тулим готує до виходу повноформатний альбом та кліп – все це очікується на початку наступного року. Zombo ж випустить кілька колаборацій з "крутими бітмейкерами та музикантами", процес вже йде, тому деталей розкривати не можна! Найближча презентація ЕР "Золоті часи" відбудеться у Львові, 15 січня, в арт-центрі "Дзиґа".

Тулим – український хіп-хоп проєкт з міста Київ, заснований у 2008 році двома киянами Максом (DMNT) й Ігорем (KyLЯ). На їхньому рахунку три повноформатні альбоми, один EP та чимало синглів.

Зомбо – старожил львівського репу, раніше його можна було чути на релізах команд RCLAN та Kickit crew. У 2015 вийшов його дебютний альбом "Атака Букв".

Тулим у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/tulymkyiv/
Instagram: https://www.instagram.com/tulymposse/
Youtube: https://www.youtube.com/user/TulimKyiv
Soundcloud: https://soundcloud.com/tulym_kyiv
Bandcamp: https://tulym.bandcamp.com

Зомбо у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/zomboone
Telegram: https://t.me/Kamenecha
Soundcloud: https://soundcloud.com/kamenecha
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCLRH6hXj52I1mpOluqx3gZg
Instagram: https://www.instagram.com/zombo.official

Фото обкладинки – надали виконавці