Дебют: незвичний дум/сладж від Cold Shell

Київський експериментальний doom metal/sludge гурт презентував дебютний повноформатний альбом "Cryonics".

Над усіма процесами дует Костянтина Гажамана та Романа Нагорного працював самостійно в домашніх умовах. Зведення та мастеринг музиканти робили самостійно.

"Я б не міг назвати альбом концептуальним, бо музично й лірично він досить неоднорідний. Джерела натхнення — це музика  сладж та дум, фільми, зокрема "Інтерстелар", книги та суспільні дискусії щодо небезпек, які несе майбутнє.

Титульна пісня присвячена технологіям кріоконсервування людей із метою повернути їх до життя. Вона практично й охоплює наші творчі концепції — тут і про технології, і про майбутнє людської цивілізації, і про страх смерті, і про виклик "Божому задуму", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист/вокаліст гурту Костянтин Гажаман.

"Зі своєї сторони можу додати, що насамперед — це занепад сучасного світу та поглинання розуму інфернальними втіленнями. Всесвіт Лафкрафта тут посідає особливе значення. Обтяжувальна тяжкість існування з особливим сладжевим натиском виливається електронним струмом у тіло й розмазує свідомість об гострі скелі внутрішнього світу", — додає бас-гітарист Роман Нагорний.

Авторка обкладинки — київська художниця Альона "Klandi".

У найближчому майбутньому гурт планує презентувати альбом наживо.

Cold Shell — київський дум/сладж/індастріал проєкт, створений у 2015 році Костянтином Гажаманом після розпаду гурту Morzh. Дискографія нараховує один сингл та повноформатний альбом. Також гурт брав участь у збірці "Sampler-2019" від лейбла Robusfellow. Власну музику гурт описує так: "зустрілися якось у барі Кірк Віндштейн (Crowbar, Down, Kingdom of Sorrow), Роджер Міррет (Agnostic Front) та Джастін Бродрік (Godflesh, Jesu), напилися та вирішили зробити спільний проєкт".

Cold Shell у мережі:

https://coldshell.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/coldshell/

Фото обкладинки — Віктор Правдивець