Дебют: дум-метал і відчай Larmes Inconnu

Київський doom metal гурт презентував дебютний сингл "Void Of Fears".

Перші напрацювання музиканти зробили у 2012, тоді композиція мала робочу назву "No E In". Запис музиканти робили на студії 44100 records, за зведення та мастеринг відповідав Борис Завгороднєв. Клавішні партії записав Андрій Бардачев.

"Головною емоцією цієї пісні є відчай людей, які стикнулися з якоюсь умовною катастрофою, глобальними змінами, і тепер не знають, як їм жити далі. Бо зламано все — від цивілізації до законів звичайної людської взаємодії. Усе, про що вони мріють — це повернути своє попереднє життя й тих, кого вони втратили, але розуміють, що це вже неможливо.

Усі ми пережили ізоляцію у 2020 році та мали час та натхнення пофантазувати на тему апокаліпсису, смертельного вірусу, вторгнення інопланетян або навали зомбі. Це доволі актуальна тема й сьогодні, бо ми продовжуємо боротися з зовнішньою небезпекою, хто як може", — розповіла в коментарі нашому виданню вокалістка гурту Аліна "Skiffska" Моїсеєнко.

Для обкладинки використане фото, зроблене гітаристом гурту Олексієм "Tearie" Ткаченком; на ньому зображена скульптура, що входить до складу експозиції музею Олеського замку.

"У замку багато скульптур схожої стилістики авторства Йогана-Георга Пінзеля. Однак автор саме цієї скульптури, найімовірніше, — учень Пінзеля, невідомий майстер. Тому мені цей факт римується з нашою назвою Larmes Inconnu (фр. — Невідомі Сльози). Уже не кажучи про емоційну позу статуї та руку з відламаними пальцями, що нагадує всім добре відомий жест", — коментує Олексій.

Наразі гурт пише новий матеріал та планує випустити мініальбом до кінця року.

Larmes Inconnu — київський дум-метал гурт, створений у 2020 році. Дискографія нараховує один сингл, команда готується випустити дебютний ЕР. Актуальний склад гурту:

  • Вадим "Ailur" Шевченко — синт-гітара/бас
  • Олексій "Tearie" Ткаченко — гітара
  • Аліна "Skiffska" Моїсеєнко — вокал

Larmes Inconnu у мережі:

https://larmesinconnu.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/larmesinconnu
https://www.instagram.com/larmes.inconnu/
https://www.facebook.com/larmesinconnu
https://www.youtube.com/channel/UCa6dHocgzFSXwv548DMuwOQ

Фото обкладинки — Андрій Мелько