Komissiya присвятили новий сингл вічній темі романтичних відносин

Київський indie-гурт презентував сингл "Любить тебя".

Запис синглу відбувся на столичній студії Soundplant. За словами музикантів, новий трек — це романтична балада із впливом босанови та соло на саксофоні.

"Підліткове кохання — яскраве, прекрасне, але часто і жорстоке, тому й рідко затримується з нами надовго. Я згадав одну історію шкільних років і вона подарувала мені осяяння, адже принципи, за якими все працює, не змінюються. У якийсь момент я ніби зрозумів, у чому проблема майже всіх невдалих романтичних історій — ми часто любимо себе сильніше, ніж іншу людину. Але не хотілося робити цю пісню сумною, тому ми з хлопцями написали ніжний хіток під впливом бразильської босанови, яку ми просто обожнюємо останнім часом", — говорить вокаліст гурту Богдан Семенченко у пресрелізі.

Фото обкладинки взято з оформлення EP "Сюда" (2019).

"На обкладинці фото похмурих парубків доповнено штучними посмішками та пейзажами морської бухти берегів Бразилії. Так ми іронізуємо над тим, наскільки кардинально змінилося наше звучання за останній час", — додають музиканти.

Нагадуємо, навесні цього року гурт випустив мініальбом "Будто в первый раз". Також ми писали про їхній мініальбом "Терпение и Труд" (2019) та дебютний альбом "R. Complex" (2018), із рецензією на який ви можете ознайомитися за посиланням.

Komissiya — київський інді-рок гурт, заснований у 2018 році. Їхній дебютний альбом "R.Complex" (2018) вийшов за підтримки лейбла Masterskaya. Також у дискографії колективу є ще два мініальбоми. Переможці київського відбору на Atlas Weekend 2018, учасники Gogolfest, Zagata Fest, Hedonism Festival та інших, вони відіграли невеликий європейський тур Словаччиною та Угорщиною у 2018 році.

Komissiya у мережі:

https://komissiya.bandcamp.com
https://soundcloud.com/komissiya
https://www.facebook.com/komissiya

Матеріал для обкладинки наданий гуртом