Pyramid Son написав ЕР про рідний Луганськ

Український indie/synthpop проєкт презентував мініальбом "Coalborn".

Робота над релізом зайняла в засновника проєкту Степана Гончарова весь 2020 рік. Над усіма процесами музикант працював самостійно.

"Спочатку він планувався як ЕР із 5 пісень, потім розрісся до альбому із 7, але трапилося непередбачуване — за технічних обставин із жорсткого диска зникли всі проєкти. Ця ситуація змусила мене проаналізувати реліз ще раз і зрозуміти, які треки я готовий відтворити з нуля, а які того не варті. ЕР схуднув до 3 композицій, які зрештою увійшли до фінального треклиста", — розповів у коментарі нашому виданню Степан.

Головна концепція релізу — рідна земля автора, Луганськ.

"Мені хотілося передати свої відчуття та переживання щодо ситуації, яка склалася на Сході України. Вийшла така собі музична листівка.

  • Інструментальне інтро "Долина терриконов" відтворює ідилічний пейзаж луганських степів.
  • "Дорога домой" віддзеркалює біль та розчарування від того, що додому вже не повернешся, оскільки "дому", яким його пам’ятаєш, уже немає.
  • У завершальній і, думаю, головній пісні ЕР — "Дике поле", я хотів передати весь сум за рідним краєм, а також своє розуміння першопричини того, що сталося", — коментує музикант.

Обкладинку створив художник та фотограф Даниїл Фрончко.

Наразі автор працює над новим матеріалом та планує випустити два сингли, або один максісингл та восени почати роботу над другим LP.

Нагадуємо, раніше ми писали про дебютний повноформатний альбом проєкту "Hard Times".

Pyramid Son — український інді/електронік/синтпоп проєкт, створений у 2018 році колишнім фронтменом гуртів North та Soul Conditions Степаном Гончаровим. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, два ЕР, збірку та декілька синглів. Серед інфлуенсерів автор вказує King Krule, Tom Misch, Tycho, Tyler, The Creator, Flying Lotus, The Weekend, Gorillaz, Massive Attack та Mac DeMarco.

Pyramid Son у мережі:

https://www.facebook.com/sonpyramid
https://soundcloud.com/sonpyramid
https://pyramidson.bandcamp.com
https://www.instagram.com/pyramid.son
https://band.link/nwMmP

Фото обкладинки — Юлія Козарук