Keresten випустив трек, натхненний вечірнім Мукачевом

Мукачівський synthwave проєкт презентував сингл "Будемо Живими".

 

Текст, засновник проєкту Віталій Керестен, написав навесні цього року. За музику, зведення та мастеринг відповідав дует Анатолія Рябініна та Владислава Пірова.

"Хотілося утворити зв’язок, який буде можливий лише за перебування в атмосфері, котра на сьогодні полонена в треку "Будемо живими". Не хотілося б обмежувати слухача вже тепер своєю суб’єктивною візуалізацією сюжету пісні, тож краще хай це трапиться, коли вийде зняти кліп", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Віталій Керестен.

Над обкладинкою працювала полтавська художниця Марія Микитенко.

Також окремо хочемо звернути вашу увагу на дебютний сингл Віталія "Бракує Сліз". Текст до нього автор написав у проміжку між 2014 та 2016 роками. За музику відповідав Валентин Тютюник.

"Крайній реліз уже дотичний до жанру #darksynthwave, де мотиви та ритми мотивують і наштовхують слухача на більш інтенсивне переміщення. Загалом хочеться, аби ця музика комусь допомогла йти скоріше, відчувати це життя динамічніше й сильніше", — коментує автор.

Наразі музикант пише новий матеріал, та, можливо, презентує дебютне відео.

Keresten — мукачівський інді/синтвейв проєкт, створений Віталієм Керестеном у 2021 році. Дискографія нараховує два сингли. Серед інфлуенсурів музикант вказує Perturbator та Carpenter Brut.

Keresten у мережі:

https://soundcloud.com/krstn_ua
https://www.facebook.com/kvitalij
https://www.youtube.com/channel/UCQksETpy02TE7XCtpAXic8A

Фото обкладинки — Hari Krisshnan