Smiles and Kisses представляє мініальбом

Сьогодні світ побачив мініальбом сольного проєкту Smiles and Kisses під назвою "Квіти". Той повертає артиста в період захоплення скапанком, але лише частково.

Цим релізом засновник формації Ростік спробував доторкнутися до часів, коли він грав скакор і скапанк, зокрема в гуртах Let's Panic і Jeŭpatoryja. Водночас важливим для нього було збереження атмосфери попередніх релізів Smiles and Kisses. Обидві речі він поєднав у двох піснях мініальбому.

"Квіти" – пісня про повернення додому, в Карпати, на річку біля Коростишіва, на поле з квітами або на пляж у Євпаторії. Це вірші для післявоєнного майбутнього, для тих, хто зможе вернутися живим, і для душ полеглих. "Гомін" – про депресивну безсонницю, пробудження вночі від тривоги й страху. Це спроба побороти слабкого себе шляхом бравади, виклику собі, заклику замінити тінь собою-гігантом, орексторм, днем", – ділиться виконавець із Неформатом.

Протягом створення мініальбому музиканта повсякчас надихала книжка "Чарівник Земномор'я" Урсули Ле Гуїн.

Як і завжди до цього, музикант початково самостійно створював композиції в Guitar Pro, а потім звертався до своїх товаришів за допомогою з живим записом інструментів. Ударні для музиканта записав незмінний харківський ударник Ілля Хаінсон. Щоправда, цього разу йому довелося робити це на новій локації, оскільки попередня не пережила ворожого влучання.

"Якщо барабани на трьох релізах це робота Іллі, то гітари і бас кожен раз пишуть різні музиканти. Цього разу це відбувалося у львівській квартирі, за що велика подяка DJ Osichka та Woody Dan. Вокал і трубу я записав у Києві в Олексія Боднара, якому дякую за терпіння, тренінг і золоті поради", – деталізує музикант.

Музику Ростік урешті звів сам на своєму ноутбуці.

Smiles and Kisses – мукачівський сольний інді-поп/емопанк/шугейз проєкт, створений у 2020 році. Дискографія нараховує три мініальбоми. До створенням дебютного ЕР долучилися учасники відомих українських гуртів: Knifeman, Diefect, Зловісні Дрова, nearr та City Of Me.

Smiles and Kisses у мережі:

https://www.instagram.com/smiles_and_kisses_rock/

Фото обкладинки – надав виконавець