Osnova випустили дебютний повноформатник

Київський електронний проєкт презентував дебютний повноформатний альбом "Basic Instinct" за сприяння лейбла ІншаМузика.

 

Робота над альбомом тривала із січня 2020 року, частково в домашніх умовах. частково на Happy Records Studio. Над зведенням та мастерингом музиканти працювали самостійно.

"Альбом варто розглядати як саундтрек до фільму, що не існує, швидше за все, це бойовик у стилі 80–90х.

Концепція ділиться на дві частини — музична та текстова. Музична: це данина всім тим жанрам і стилям, які вплинули на нас, як музикантів: ранній хаус 80-х, брейкбіт, драм-н-бас, хардкор, треш-метал, грув-метал та попмузика. Ми свідомо не йшли за сучасними трендами у звучанні, кожній пісні постаралися дати характер відповідної епохи.

Текстова створена під враженням від ранньої стадії пандемії, коли навколо було багато незрозумілостей та переляку, а також від моїх особистих життєвих проблем. Не хотілося займатися журналістикою в текстах — я перевів свої враження в образи, описав, як думки стороннього героя, котрий постійно сперечається всередині із самим собою. Не здатен впоратися зі своїм життям, приймає наркотики, вештається містом в пошуках грошей та сенсу життя", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Руслан Колесніков.

Над обкладинкою музиканти працювали спільно із Владом Ляшенком і називають її "постером до фільму".

Скоро гурт планує випустити реліз на фізичних носіях та презентувати його в рамках туру Україною.

Нагадуємо, раніше ми писали про ЕР гурту "Plastic Universe" (2019), ознайомитися із рецензією на котрий ви можете за посиланням. Також на сайті є рецензії на мініальбоми "Alpha Omega" (2018) та "Scream&Shout" (2016).

Osnova — київський електронний гурт, заснований у 2016 році. Дискографія нараховує три мініальбоми та один LP. Жанрово музика гурту знаходиться на перетині брейкбіту, драм-н-бейсу, індастріалу та альтернативного року. Наразі співпрацюють із київський лейблом ІншаМузика. Актуальний склад:

  • Руслан Колесніков — вокал
  • Олександр Желтенко — клавіші
  • Олексій Келип — барабани

Osnova у мережі:

https://www.facebook.com/OSNOVAMUSICUA/
https://soundcloud.com/osnovamusicua
https://www.youtube.com/channel/UChL2QQNGv9_-X3BcmAO70rg

Фото обкладинки - Олена Міщенко