Дебют: прогрок від Memories of the Future

Український progressive rock гурт, створений учасниками Ichthyander Dad's Only Dolphin, презентував дебютний сингл "Waiting for the Rain".

 

Перші напрацювання були зроблені наприкінці зими 2020 року. Для запису були запрошені сесійні музиканти: Сергій Тягнирядно (Leonid & Friends) — вокал; Матвій Миронов (Urban Gypsy) — скрипка; В'ячеслав Бабієнко (Silent Grace) — бас. Над зведенням працював Віктор Сиротін, ударник гурту. За словами музикантів, це демо-запис.

Текст до композиції написав Андрій Шулаков.

"Андрій тонко відчуває нашу стилістику. Тематика в нас одна — ми співаємо про те, що важливо: про внутрішній світ людини, її переживання, про проблеми цього світу, пошук себе і свого шляху, про справжню свободу, яка неможлива без Бога. Ми хочемо й у текстах, і в музиці нести світло", — розповів у коментарі нашому виданню співзасновник гурту/гітарист Дмитро Дорош.

Наразі гурт працює над накопиченням нового матеріалу.

Memories of the Future — прогрок гурт, створений у 2020 році Дмитром Дорошем та Віктором Сиротіним, учасниками Ихтиандр Один у Папы Дельфин/ Ichthyander Dad's Only Dolphin. Дискографія нараховує один демо-запис. Серед інфлуенсерів музиканти вказують King Crimson, Yes, Pink Floyd, Gentle Giant, Mahavishnu Orchestra, Dream Theater та ін.

Матеріал для обкладинки наданий учасниками гурту