Arlekin повертається після семирічної паузи

Студійний neoprog проєкт Ігоря Сидоренка презентував новий сингл "Mirror of Shadows" та анонсував другий повноформатний альбом "The Secret Garden", вихід котрого заплановано на 5 листопада.

Цей альбом — перероблення та переосмислення демок, зібраних за п’ятнадцять років. Через брак часу засновник проєкту Ігор Сидоренко тільки торік повернувся до активної роботи над альбомом. Запис музикант робив на столичній студії Lipky Zvukozapys. Також варто зазначити, що із записом інструментів допомагали Юрій Кононов (ex-White Ward, ex-My Personal Murderer, ex-Somnolent, ex-Yotsuya Kaidan — ударні), Вадим Лазарєв (Meerkur, 5Vymir — піаніно) та Євген Манко (La Horsa Bianca — соло флейти). Зведення робив ударник Stoned JesusДмитро Зінченко.

Разом із синглом також вийшло однойменне відео. Над ним працював Сергій Слюсар, бас-гітарист Stones Jesus.

Повноформатний альбом буде доступний на стримінг-платформах 5 листопада. Про фізичні носії та живі виступи поки що не йдеться.

Нагадуємо, на сайті є рецензія на дебютний LP проєкту "Disguise Serenades" (2014). Також Arlekin є частиною матеріалу про 10 знакових гуртів в українському прог-році та прог-металі.

Arlekin — студійний неопрог проєкт, заснований вокалістом/гітаристом гурту Stoned Jesus Ігорем Сидоренком у 2014 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом та сингл. Серед інфлуенсерів Ігор вказує британську тематичну сцену 80-х та гурти Marillion, IQ, Shadowland, Collage, Discipline, Pendragon, Pallas, Red Sand.

Arlekin у мережі:

https://arlekin.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/arlekinband/

Зображення для обкладинки взяте з соцмереж проєкту