Sick Solution випустили бенгер з майбутнього ЕР

Вінницький hardcore гурт презентував сингл "Banger 0432" з майбутнього мініальбому, що має вийти цього року.

Уже традиційно музиканти робили запис на місцевій студії під керівництвом звукорежисера Миколи Андрущенка, котрий також працював над зведенням треку.

"Наш меседж — це так звані "постріли", після яких вам буде соромно знаходитися поруч із нами й ви маєте від ганьби зробити собі сеппуку.

Цікавим аспектом є те, що трек зроблений за 2 години, а текст і вокал спеціально придуманий під час запису і зроблений за годину — спеціально хотіли відчути, як це робити на ходу імпровізацію в стилі реперів", — зазначає у пресрелізі вокаліст гурту Тьома Трубецькой.

Обкладинку створив відеограф Ігор Грабовий.

У найближчому майбутньому гурт презентує декілька синглів, відео та мініальбом. Почути та побачити Sick Solution ви можете на Kharkiv Hardcore Fest, що відбудеться в найближчі вихідні.

Нагадуємо, раніше ми писали про відео "Godzilla", що було презентоване на каналі Hardcore Worldwide.

Sick Solution — вінницький хардкор гурт, заснований у 2016 році, котрий грав переважно постхардкор/металкор. Учасникам подобалися команди на кшталт Parkway Drive або Architects. У 2019 році гурт випустив чотиритрековий EP "воспоминания". За словами Артема Трубецького, там мова йшла про внутрішні переживання кохання та страждання.

"Але паралельно ми — дуже великі фанати хардкору й бітдауну, більш відомого, на зразок Nasty, Knocked Loose, Wolf Down. Також ми проти нетолерантності та дискримінації за будь-якими ознаками, що тепер і будемо освітлювати в треках", — зазначає Тьома Трубецькой.

Sick Solution у мережі:

https://www.instagram.com/sicksolutionband/
https://www.facebook.com/SickSolution
https://www.youtube.com/watch?v=RDKwGw9LFIg

Фото обкладинки - Аліна Черногор