Fitz Roy видали свій анонсований альбом

Днями в металкор-гурту Fitz Roy вийшов довгоочікуваний альбом "TENJI" – над ним музиканти працювали 5 років.

За час роботи над цим альбомом в житті гурту відбулося багато змін, в тому числі змінився його склад. На думку виконавців, протягом цього періоду їм вдалося як слід відточити свій унікальний "флоу".

"TENJI" – не стандартний альбом "важкої групи", до яких уже звик пересічний метал-слухач. "TENJI" – це про пошуки, розпач, лють, філософію та безкінечне паті", – йдеться в пресрелізі виконавців.

Захоплення гурту азійською культурою, про яке ми згадували раніше, присутнє і на цьому альбомі, що оповідує про містично-загадкове та японське.

Своє натхнення Fitz Roy взяли від Linkin Park, Limp bizkit, Papa Roach та Korn, що допомогло їм синтезувати власну ідеальну формулу музики.

"Першим резонатором свідомості слухача стане бенгер "Gazoline" – наче двигун усього "TENJI", він формує початковий настрій слухача, поглинає і заохочує до нового ступеня сприйняття реальності яку підготували Fitz Roy".

Заданий настрій продовжує ще один провокативний трек –  "Ambivalence", але дещо в іншому сенсі – за словами виконавців, він пропонує замислитись над усвідомленням свого місця під надривчасті ритми електрогітари та барабанний біт.

"Ця композиція про глибинні пошуки себе, що провокує тебе "forget and run away", про саморуйнування і самовдосконалення в одному флаконі".

Для тих, кого досі не відпустив попередньо виданий сингл "Gazoline", гурт записав два ремікси на нього:

"Так би мовити, міксанемо усе це! Перший ремікс відсилає у 90-ті і нагадує про основи Матриці, в якій ми живемо. А ось другий, "Walking Through Duat", швидше нагадує ілюзорні пошуки себе десь на берегах Нілу та у храмах Стародавнього Єгипту".

Fitz Roy – вінницький металкор гурт, активний з 2015 року. Самі музиканти описують свій напрям як металкор/постхардкор. А "Fitz Roy", до слова, це назва гори, яка знаходиться у Південній Америці на кордоні Аргентини і Чилі.

Fitz Roy в мережі:

https://www.facebook.com/fitzroyofficial
https://www.instagram.com/fitzroyofficial/

Фото обкладинки – Instagram