ZFeelZ видали відвертий мініальбом-рефлексію на життя

Київський indie rock гурт представляє другий у дискографії мініальбом "All Viewers Are Confused". У треках розкривається уся палітра переживань: від відчуття закоханості та нестримної жаги до життя до кризи, яку не можеш подолати, та страху бути згвалтованою.

 

Минулого літа ZFeelZ успішно зібрали кошти на запис EP на краудфандингу, а сьогодні презентують результати роботи: 5 треків та кліп. 

Презентацію мініальбому супроводжує кліп на пісню "Shame", де, як йдеться у пресрелізі, розкривається особиста історія стосунків солістки гурту Ані Ліпатової з темою релігії та Бога:

"Коли я росла, деякі дорослі, які виховували мене, використовували віру, як інструмент маніпуляції моєю поведінкою та як виправдання усього поганого у нашому світі. З дорослішанням я перестала погоджуватися із запропонованими мені призмами сприйняття світу, вони здавалися мені неефективними. Тому у підлітковому віці я пішла в атеїзм та жорстке заперечення Бога. Пісня якраз про цей період: важлива частина мого світу зникла та мені довелося шукати нові сенси та цінності. Кліп переосмислює тему взаємодії особистості та релігійної спільноти у гіперболізованій формі: головна героїня тут зростає у секті та проходить свої певні трансформації".

Режисером кліпу став Арсеній Приліпка, оператор — Олександр Дробілко.

У мініальбом також увійшов трек "Disappear" та кліп на нього про сексуальне насилля, про які ми писали раніше.  

Весь мініальбом доступний на стримінгових платформах

ZFeelZ — інді/альтернатив-рок гурт із Києва. У 2019-му вийшов їхній дебютний мініальбом "Waves of Shards". За останній час виступали на різних за величиною майданчиках: ШООМ, ЮБК, Американському Домі, Мистецькому Арсеналі та на кількох фестивалях — Vertuha Arts Festival, Air ГогольFest, Winter Mass VII. Також на рахунку команди другий EP "All Viewers Are Confused" (2021).

Рецензію на мініальбом можна прочитати за цим посиланням. Також на сайті є інтерв’ю з ZFeelZ.

ZFeelZ у мережі:

https://www.facebook.com/zfeelzband/
https://www.instagram.com/zfeelz.band
https://www.youtube.com/channel/UCuJ2SwfqZvt6vdZZdprgAOg