77подъезд на новому ЕР стали похмурими романтиками

Київський post punk/coldwave гурт презентував новий мініальбом "Любовні касети".

Робота над мініальбомом тривала упродовж шести місяців на домашній броварській студії вокаліста/гітариста Максима Пильтяя під керівництвом нового учасника гурту Павла Кононенка. Зведення та мастеринг робили ці ж музиканти. 

"Від усіх попередніх релізів цей насамперед відрізняється звуком. Він став більш ритмічним та, на нашу думку, цікавішим у мелодійному плані. Також текстова складова стала менш депресивною й більше романтично-темною", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст/гітарист гурту Максим Пильтяй.

Концептуально мініальбом є приквелом до попереднього релізу "Навіщо?".

"Мініальбом є передісторією "Навіщо?", про того ж головного героя. "Любовні Касети" розказують про нещасливе кохання, але він і сам не знає, чи його любов жива, можливо, він просто закохався у смерть, як в образ. Це питання найкраще показує остання пісня альбому — "Останній Шлях". Весь альбом — це опис його думок та почуттів.

Чесно кажучи, важко відповісти, що саме наштовхнуло на створення лірики. Напевно, всього потрохи, і життєві проблеми, і любов і таке інше", — додає музикант.

Над обкладинкою працювали Маргарита Ткачук та Андрій Малофієнко.

Наразі гурт працює над повноформатним релізом, що має концептуально поєднати всю історію.

77подъезд — броварський постпанк/колдвейв проєкт, створений у 2019 році Максимом Пильтяєм. У грудні 2019-го, з періодичністю в місяць, вийшли три релізи — два сингли "Лево Руля" й "Постой" та дебютний повноформатний альбом "Город Счастливых Людей". У березні 2020 до проєкту долучається другий учасник Анатолій Сорокін і невдовзі третій — Павло Кононенко. Серед гуртів, що вплинули на творчість, музиканти вказують Modele Martial, ранні L'Arc-en-Ciel, Lebanon Hanover, Sedativ та Fatal Романа Сідорова.

77подъезд у мережі:

https://77podyezd.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pg/77podyezd
https://soundcloud.com/77podyezd
https://www.instagram.com/77podyezd
https://www.youtube.com/channel/UCrJT3tA3Rp3BpKocFJAGENA