The Hypnotunez випустили свій найекспериментальніший альбом

Вінницький swingcore гурт презентував новий повноформатний альбом "New Origins".

Робота над альбомом тривала упродовж великого проміжку часу через постійні складнощі всередині гурту. Запис робили на SoundPlant Studio.

"Альбом вийшов дуже різноманітним, особливим. На ньому є треки, які були написані зовсім недавно та які ніхто ще не чув. Деякі навіть не виконувалися на сцені. Друга половина — це пісні, які були написані декілька років тому, але з ремастерингом", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Гера Луїдзе.

За словами Гери Луїдзе, альбом є новою сходинкою в українській альтернативній музиці.

"Я бачу це як нову сходинку в українській альтернативній музиці. Від того і назва "New Origins" — нове коріння.

Альбом може не розкритися для слухача з одної причини — структура пісні може змінюватися до трьох разів за 4 хвилини, а багато слухачів можуть просто промотати трек на середині, так і не почувши саму фішку композиції.

Це цілісна картина, яку треба побачити від першого мазку до останнього. Буде прикро, якщо робота залишиться непоміченою. Релізу було присвячено багато часу та розумових зусиль. І це було того варте — навіть якщо він лишиться непоміченим зараз, то буде оцінений у майбутньому. Можливо, навіть тоді, коли нас не стане. Але мене це теж влаштує", — додає музикант.

Для нового альбому гурт оновив візуальну складову: починаючи від лого та закінчуючи мерчем. Над новим оформленням працювала дизайнерка, художниця та актриса Ksenya Mnykh

Нагадуємо, раніше ми писали про сингл з альбому "Rakataka".

Також на сайті є ще декілька матеріалів про гурт:

  • інтерв’ю із засновником Герою Луїдзе
  • рецензія на альбом "Here comes the swingcore" (2017)
  • згадування в матеріалі "10 знакових гуртів в українському сайкобілі та рокабілі"

The Hypnotunez — вінницький свінгкор/джаз-панк гурт створений у 2013 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, один ЕР та декілька синглів.

The Hypnotunez у мережі:

https://www.facebook.com/THEHYPNOTUNEZ
https://www.youtube.com/channel/UCmOewbppqYj-YQqi0YN7AVw
https://soundcloud.com/the_hypnotunez
https://www.instagram.com/the_hypnotunez
https://the-hypnotunez.bandcamp.com/releases