Sinoptik написали пісню про силу волі

Український рок-гурт випустив новий трек "Sell God's Number". До нього в Коростишівській спеціальній школі-інтернаті зняли також відео. 

Накопичення, запис матеріалу та зведення гурт робив самостійно на домашній студії Sinoptik Mobile Studio. Мастерингом займався звукорежисер Макс Мортон.

"Ця пісня про вибір, адже інколи ми навіть не усвідомлюємо, що маємо можливість обирати. Часто вибір здійснюється нами надто легковажно, після чого шлях досягнення мети буде покинутий на першій же перешкоді. Щоразу, здійснюючи вибір або сходячи з дистанції, згадуй людей, які не мали можливості обрати, але досі залишаються на своєму шляху", — йдеться у пресрелізі.

Зйомки відбулися в Коростишівській спеціальній школі-інтернаті. Відео зрежисовано, знято та змонтовано музикантами гурту (Кіріл Постніков та Дмитро Афанасьєв).

"Ці діти завжди одинокі воїни у своїх битвах, які незрівнянно складніші та масштабніші, ніж дрібні щоденні проблеми більшості людей. Кожна така дитина є справжнім супергероєм, оскільки щодня приймає боротьбу й перемагає. Їхнє майбутнє залежить від вибору, який ми здійснюємо щодо них. Майбутнє цього світу залежить від нашого ставлення до цих дітей", — говорить гурт у пресрелізі.

 

Нагадуємо, раніше гурт презентував два сингли "Black Soul Man" та "Apple Tree", що також увійдуть до майбутнього альбому, який має вийти до кінця весни цього року.

Останній реліз Sinoptik — мініальбом "From Nothing To Forever" вийшов торік. Ознайомитися із рецензією на цей реліз та повноформатний альбом "Interplanet Overdrive" (2016) можна за посиланням.

Sinoptik — український психоделік/стонер/альтрок гурт, сформований у 2012 році. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми, ЕР та три сингли. У 2016 році музиканти здобули титул найкращий новий рок-гурт світу, здобувши перемогу на Global Battle Of The Bands.

Sinoptik у мережі:

https://www.facebook.com/SinoptikBand
https://www.instagram.com/sinoptikband/
https://www.youtube.com/user/sinoptikband
https://thesinoptik.bandcamp.com/