Vera Lingua повернулися із новим мініальбомом

Київський построк гурт презентував мініальбом "Tough Year".

Перші напрацювання гурт зробив ще у 2016 році. Над записом, накопиченням, зведенням та мастерингом музиканти працювали самостійно.

"Після першого Outsider Fest ми вирішили зробити перерву в проєкті через стагнацію учасників. Необхідно було переосмислити все, що ми робимо, і навіщо. Також вниз тягнув альбом із восьми треків, який ми не могли зробити чотири роки. У результаті ,чотири з них вийшли в релізі "Farewell", два - в EP "Tough Year" цього року, ще два ніколи не вийдуть, тому що ми вирішили рухатися далі та створювати новий матеріал із новими силами", — розповів у коментарі нашому виданню співзасновник/ударник гурту Jin Postov.

Альбом розповідає про важкий період всередині гурту між 2019 та 2021 роками.

"Мініальбом про те, що всіх нас б’є в обличчя життя. Рано чи пізно, так чи інакше, страждаємо та формуємося під тиском зовнішніх і внутрішніх факторів. Хтось хоче бути щасливим, а хтось тільки говорить про те, що хоче. У результаті кожен знаходить свій власний Ікігай та стиль життя. ЕР більше про процес боротьби та нагороди за страждання", — коментує музикант.

Над обкладинкою працював художник Феруз Махмудов.

Наразі гурт планує відправитися в український тур (Хмельницький, Львів, Дніпро, Кривий Ріг, Одеса, Київ) із ялтинцями This Cold Normandy.

Нагадуємо, у 2019 році гурт випустив мініальбом "Farewell". Також на сайті є рецензія на ЕР "Lightwell" (2017).

Vera Lingua — це київський дует, сформований у 2010 році. Грають на стику построку та постметалу з впливом електроніки і прогу. На рахунку в хлопців кілька альбомів про звуки та рух Землі та два мініальбоми.

Vera Lingua у мережі:

https://www.facebook.com/veralingua.info/
https://veralingua.bandcamp.com/
http://www.veralingua.info/
https://soundcloud.com/vera-lingua