The Hypnotunez анонсували новий альбом

Вінницький swingcore гурт випустив сингл "Rakataka" з майбутнього альбому "New Origins", який має вийти 11 квітня.

Весь матеріал для альбому накопичувався упродовж останніх років. Деякі треки на альбомі можна було почити лише наживо. Запис гурт робив у Києві на Soundplant Studio.

"На новому альбомі буде цілих 15 треків! Насправді я міг просто додати ще декілька, та розбити на 2 релізи — випустити спершу другий студійний альбом, а з часом ще і третій. Це було б вигідно з усіх сторін, але ми вирішили, що буде чесним подарувати нашим слухачам великий та різноманітний реліз.

Щодо творчого змісту — пісні будуть дуже відрізнятися не тільки від попереднього матеріалу, а навіть між собою. Гіпнотюнз лишається свінгкор та джаз-панк формацією, але ми не ставимо рамки — це наш візитний жанр, і ми робимо всередині нього, що захочеться", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Гера Луїдзе.

Для нового альбому гурт оновив візуальну складову: починаючи від лого та закінчуючи мерчем. Над новим оформленням працювала дизайнерка, художниця та актриса Ksenya Mnykh. Обкладинку створив художник та фронтмен гурту Alexis Machine Ілля Касьяненко

Нагадуємо, раніше ми писали про лоу-файне відео "Be My Hypno".

Також на сайті є ще декілька матеріалів про гурт:

  • інтерв’ю із засновником Герою Луїдзе
  • рецензія на альбом "Here comes the swingcore" (2017)
  • згадування в матеріалі "10 знакових гуртів в українському сайкобілі та рокабілі"

The Hypnotunez — вінницький свінгкор/джаз-панк гурт створений у 2013 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, один ЕР та декілька синглів.

The Hypnotunez у мережі:

https://www.youtube.com/channel/UCmOewbppqYj-YQqi0YN7AVw
https://soundcloud.com/the_hypnotunez
https://www.instagram.com/the_hypnotunez
https://the-hypnotunez.bandcamp.com/releases

Фото Kirai Gigs