Triple Jump присвятили ЕР людській свідомості

Київський midwest emo гурт випустив мініальбом "Kid".

Над ЕР гурт працював упродовж останніх шести місяців на домашній київській студії гітариста Fireplays Станіслава Войтенко. Зведення та мастеринг робив Ігор Мережаний, ударник Fireplays.

"Ми навчилися більш точно відчувати нашу музику на репетиціях і звідси з’явилася синергія. Звісно ми хотіли робити музику й після "Regrets", але треба було рухатися далі в плані продакшену, тому ми вирішили зробити експеримент для себе й записати цей альбом у студії, підійти більш професійно до всього процесу створення пісень. Крім того, ми ще більше здружились і тому почали працювати з ще більшим ентузіазмом, ніж раніше, бо стали відчувати себе більш розслаблено в спілкуванні та роботі над треками", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист/вокаліст гурту Олексій Островський.

Концепція альбому — людська свідомість та її трансформація із часом.

  • "I Didn’t Even Know What To Say" пов’язана із панічним розладом, який має ліричний герой композиції. Не дивлячись на те, що паніка є його постійним супутником, до якого герой уже давно звик, кожна панічна атака — немов холодний душ: шокує, змушує тремтіти. Але й навіть це із часом починає вписуватися в стандартний перебіг життя героя.
  • "Happy-Go-Lucky" ж про те, що із часом людина починає ставитися абсолютно нормально до факту, що люди, які колись були найріднішими й найближчими, можуть стати старими знайомими, думки про котрих виникають усе рідше. Це одночасно й сумно і смішно — парадокс.
  • "Someday" розповідає про те, що колись, у якомусь невідомому майбутньому ми обов’язково зможемо приборкати свої страхи, змиритися із втратами та розчаруваннями. Колись. Колись це обов’язково станеться", — коментує музикант.

Фото для обкладинки також зробив Олексій, на ньому зображена Кам’янець-Подільська фортеця.

"Чому саме це фото? Відповідей може бути декілька: перша — це просто чудовий краєвид на місце, яке знайомо багатьом українцям. Друге — теплі асоціації із літньою порою, молодістю, нічними променадами й думками наче завтра не існує. Третю відповідь ми хотіли б залишити в таємниці, але якщо без деталей, то це місто пов’язане із певною мірою доленосними подіями, пов’язаними із деякими хлопцями з нашого гурту", — додає Олексій.

Наразі гурт працює над матеріалом для майбутнього релізу та в найближчому майбутньому планує випустити альбом україномовних пісень у рамках сайд-проєкту.

Нагадуємо, минулого року гурт презентував дебютний мініальбом "Regrets".

Triple Jump — київський мідвест-емо/емо-панк гурт, сформований колишніми учасниками гурту Politehnika у 2019 році. Дискографія нараховує два мініальбоми. Актуальний склад гурту:

  • Олексій Островський — гітара / вокал;
  • Дмитро Степаник — ударні;
  • Андрій Бичковський — гітара / вокал;
  • Антон Куковякін — бас-гітара.

Triple Jump у мережі:

https://triplejump.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/triplejump.band
https://www.instagram.com/triplejump.band/