Alexjazz повернувся із синглом та анонсував альбом

Київський хіп-хоп-артист презентував сингл та відео "Мій Ф’южн" за сприяння лейбла Past Future Jam.

 

Над музикою до треку працював Роман Лєвшин, більш відомий як Sheemy.

Усі події, показані у відеокліпі, взяті із реальних подій. Це - історії про стосунки виконавця із вітчимом в дитинстві, алкоголь та вечірки.

"Я ніколи не бачив кровного тата, який зараз проживає в Чикаго. Я мав проблеми з алкоголем і знаю, що таке насильство зі сторони вітчима. Я постійно переїжджав і шукав своє місто. Я навчався в університеті не за покликанням, але не кидав навчання, бо був на бюджеті й отримував подвійну стипендію. Я маю свій досвід, яким хочу ділитися через музику, яка може комусь допомогти", — йдеться у пресрелізі.

Над відео працював молодий режисер Володимир Бондаренко, це його дебют. Зйомки проходили влітку 2020-ого упродовж двох днів у трьох локаціях: у Києві та на Київському водосховищі.

"Мені, як режисеру, важливо, щоб меседжі артиста та його треків резонували з моїм баченням світу. Я проводжу паралель зі своїм дитинством, яке також не було легким, як і дитинство Олексія. Цим проєктом я хотів показати, що не потрібно звалювати свої проблеми на гени, на тяжке дитинство і звинувачувати всіх у своїх бідах. Я хочу, щоб творчість мотивувала людей тягнутися до успішнішого життя. Я обожнюю працювати із сильними духом людьми, це робить мене сильнішим і досвідченішим", — розповів режисер.

У кліпі захована "пасхалка". Це фрагмент пісні, яка буде виходити наступною в підтримку альбому "Ф’южн". Це буде продовженням цієї відеоісторії.

Alexjazz — сценічний псевдонім репера, музичного менеджера та культурного куратора Олексія Кириченка. Останній альбом випускав у 2014 році спільно із The Cancel, який потрапив у рейтинги топальбомів 2014-ого року, за версіями деяких медіаресурсів. Після того було декілька спільних синглів та відеокліпів із різними музикантами.

За роки діяльності співпрацював із великою кількістю вітчизняних та закордонних артистів: Олександр Положинський, Іра Швайдак (Один у Каное), НастяЗникає, Morphom, Kolos (Фіолет), Artem Cheros, Anton Chilibi, Klim, Zombo, Тулим, Ashley Slater (Великобританія), Gas Lab (Аргентина), Oliver Lowe (Чехія), Szwed Swd (Польща) та ін.

Alexjazz у мережі:

https://www.facebook.com/alexjazzmusic/
https://www.instagram.com/alexjazzz
https://soundcloud.com/alexjazzmusic
https://www.youtube.com/channel/UCddEpezqCdRsb8l3YzX5RxQ