Amphibian Man анонсував новий альбом

Київський surf-rock гурт випустив кілька синглів з нового альбому "Seven", реліз якого запланований на 21 березня. 

Гітарист і засновник гурту Іван Семещенко записував реліз удома впродовж кінця 2019-го - середини 2020 року. Як і всі попередні релізи, записував і зводив його сам.

"Цей - реліз це 7 окремих історій, об'єднаних спільною атмосферою. Обкладинка, на мою думку, чудово цю атмосферу показує. Над нею працював Вадим Антонюк. Що цікаво, він сам мені запропонував намалювати обкладинку. Я скинув йому записаний альбом і назви треків - ідея була в тому, щоб скомпонувати ілюстрації всіх пісень на одному зображенні. Коли я побачив результат, зрозумів - це те, що потрібно, Вадим відчув атмосферу та ідею альбому", - розповів у коментарі нашому виданню Іван.

Іван розповідає, що альбом буде в дусі "Shapes Side A" і "Side B", тільки повільніший, більш дрімучий, на альбомі з'явилось більше фанку, якщо це можна так назвати)

Цьогоріч гурт планує додати до концертної програми пісні з останніх альбомів, побільше виступати та працювати над новим матеріалом. 

Amphibian Man — surf, punk, psychedelic rock проєкт київського музиканта Івана Семещенка, який почав діяльність влітку 2015 року. Релізи в нього з’являються досить швидкими темпами та найчастіше присвячені якійсь певній тематиці. Наприклад, EP "Speed Power Turbo Racer" Amphibian Man присвятив швидкості, старим машинам і гонкам, а альбом "Contra Surf" — перероблений у surf стилі саундтрек культової гри 80-х "Contra". Іван Семещенко періодично то грає сам, то набирає у склад гурту інших учасників. 

Amphibian Man у мережі:

https://amphibianman.bandcamp.com
https://vk.com/amphibian_man_surf
https://www.facebook.com/amphibianmansurf
https://www.instagram.com/amphibianmansurf/