True Tough продовжують експерименти зі звучанням

Київський beatdown hardcore гурт нещодавно випустив сингл "Love", на якому звучання гурту ще більше металізувалося. 

"Цей трек загалом для нас доволі експериментальний, але у ньому можна прослідкувати певний вектор нашого розвитку — більша металізованість, у плані рифів, вокальних технік і ритмічних малюнків. Проте я можу запевнити, що на нашому майбутньому релізі, можна буде відчути ще більше реверансу у сторону дезу, трешу та блеку, а також хіп-хопу. Я думаю що зараз наша основна мета, як гурту — створити якнайбільше унікальний саунд, певну еклектику з різних жанрів, що буде звучати важко, але водночас емоційно", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Роман Ткачук.

За зведення та мастеринг пісні відповідав гітарист і засновник гурту Ростислав Морванюк. Також з обробкою вокалу допомагав Дмитро Бастанов (Strike each other, Purefilth).

"Головною особливістю, яку можна виділити — це швидкість від моменту написання демо до релізу пісні. Загалом, всі ці етапи тривали близько 3-4-х тижнів. Гурти, що грають важку музику, і ми - не виняток, найчастіше місяцями або навіть роками полірують кожну деталь — як результат, дуже часто актуальність матеріалу втрачається, або взагалі матеріал може ніколи не побачити світ. Тому ми заради експерименту вирішили створити трек, використовуючи манеру "бітників" ба кшталз Гінзберга чи Керуака, а саме ми дотримувалися принципу: перша думка — найкраща думка, іншими словами пісню можна назвати певною імпровізацією та потоком свідомості у контексті написання", — додає Роман.

"Можу зазначити, що цей експеримент був спонтанним і з моєї ініціативи. Цікаво було, чи зможемо ми швидко створити з нуля пісню. Я написав демо, потім відіслав хлопцям, їм сподобалося. На репетиції я зіграв з Денисом (барабанщик та засновник гурту) всю пісню, швидко вивчили її усім гуртом. На що я сказав: "Давайте на тижні запишемо, і я спробую її сам зробити". Це була перша моя робота над звуком, що, як на мене, успішна (не ідеальна, але доволі непогана). Запис інструменталу зайняв 2 тижні (із них активні дні запису були 2-3, по декілька годин для кожного інструменту). Запис вели вдома, вокал записали на репетиційній точці. Цікавий факт, на створення треку ми витратили 360 гривень",— зауважує Ростислав

Тематика пісні, як зрозуміло з назви — кохання. 

"Реліз про те почуття, яке є рушійним та найбільш впливає на всіх людей — про кохання. З одного боку, це почуття може подарувати відчуття щастя і ейфорії, а з іншого, повністю знищити тебе як особистість, перетворивши життя у пекло на яву. Кожен з нас стикався з обома сторонами цього почуття і хоча б підсвідомо розуміє те, що кохання нагадує еквілібристику над гострими лезами. Як можна зрозуміти з лірики, моєю задачею було розкриття кохання з боку більш похмурого, я хотів показати через образи жертвоприношення — залежність людини від цього почуття, показати метафорично те, на що кожен з нас готовий заради ейфорії, розказати про взаємозалежність у цьому "безумстві", — пояснює Роман

Найближчі плани команди — виступ уже цієї суботи, 13 березня, із Blasphemy Squad на їхньому реліз-шоу разом з Обрієм і Kasu Weri, та робота над другим EP, який вже на фінальних етапах і має вийти ще цього року. 

True Tough — київський металкор/бітдаун хардкор гурт сформований у 2017 році. У 2019 році гурт набуває повноцінного складу та випускає перший сингл. Дискографія нараховує кілька синглів і мініальбом. Тематика пісень — як особисті почуття й емоції учасників, так і соціальні проблеми, що існують у суспільстві.

Актуальний склад:

  • Ростислав Морванюк — гітара (ex. Mordox);
  • Денис Кириченко — ударні (ex. Mordox, Keynote of Reality);
  • Дмитро Шпорт — гітара;
  • Дмитро Вавілов — бас;
  • Роман Ткачук — вокал (ex. Niagara calls, ex. Through the woods, ex. AVEMRDR).

True Tough у мережі:

https://www.instagram.com/true_tough/
https://truetough.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/truetough