Danger Minds презентували дощовий трек

Молодий столичний рок-гурт Danger Minds нещодавно випустив сингл "Сезон дощів".

За словами учасників колективу, композиція повністю записувалася в домашніх умовах.

"Цей трек відображає гнітючий стан, спричинений хороводом рутинних днів, які йдуть по колу. На написання пісні надихнула сіра смуга одноманітних ранків, коли кожен день починався так само, як і минулий. "Сезон дощів" має полегшити стан беземоційної одноманітності, бо саме про це він і є", – розповідає Неформату гурт Danger Minds.

Реліз доступний на Spotify, YouTube Music, Apple Music

Також музиканти підкреслюють, що однією з особливостей роботи над треком було те, що під час кожного етапу їх переслідував дощ, у чому вони знаходили натхнення.

Наразі колектив готує ще один сингл, що його учасники Danger Minds створили ще до зміни складу, а також повноформатний альбом.

"Своїм проєктом ми хочемо поповнити бібліотеку українського року, адже зараз це важливо, як ніколи.

Перше правило нашого гурту – це просто кайфувати від музики, а наші треки – думки та переживання, усе інше, із чим доводиться стикатися протягом життя.

І хочеться залишити щось після себе, бо всі колись підемо до інших світів, а музика залишиться десь тут", – заявляють Danger Minds.

Danger Minds – київський рок-гурт, діяльність якого бере початок із дружби трьох студентів коледжу, котрі любили збиратись разом і грати заради задоволення. Це вилилось у повноцінну творчість і появу першого сингла "Новий світ". Зараз на рахунку колективу вже чотири сингли, а також доволі активно команда старається виступати наживо.

Більше про гурт:

https://www.instagram.com/dangerminds_official